«Οικογενειακές» αποφάσεις στο όνομα της αγάπης….

Εμφανίσεις: 367 Συντάχθηκε από Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά στις .

oikogeneiakes apofaseis sto onoma tis agapis 01   

Το άρθρο δημοσιεύεται με αφορμή πρόσφατη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στην οποία διαφημίσθηκαν οι "πολύχρωμες" υποτιθέμενες "οικογένειες" της "νέας εποχής".

Από «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»

Αυτό το καιρό παίρνονται σοβαρές πολιτικές αποφάσεις στο όνομα της αγάπης. Η αγάπη  όμως δεν είναι απλό συναίσθημα. Είναι βίωμα με βάθος και ποιότητα. Συνοδεύεται από την αλήθεια, από σεβασμό, δικαιοσύνη, αυτοθυσία. Δε ζητεί την αυτοδικαίωση. Τώρα στο όνομα της «αγάπης» ομόφυλα άτομα επιθυμούν να θεωρούνται «έγγαμο ζεύγος» και να αναλάβουν παιδιά.

Πώς εκφράζεται η αγάπη προς τα  παιδιά  στη παραδοσιακή οικογένεια από τους ετερόφυλους έγγαμους γονείς τους; Με πολύ πλούσιο και μοναδικό τρόπο! Μπορεί άραγε ένα ομόφυλο ζεύγος στο όνομα της «αγάπης» να προσφέρει και αυτό τέτοια δώρα στα «παιδιά του»;  

Νομίζουμε η απάντηση είναι προφανής.

Η παραδοσιακή οικογένεια δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά

Θα θεωρούν την ύπαρξή τους πολύτιμο δώρο του Θεού στην αγαπημένη κοινή πορεία δύο ξεχωριστών ανθρώπων, της μητέρας τους και του πατέρα τους!

 

oikogeneiakes apofaseis sto onoma tis agapis 01

Η αφίσα της πρόσφατης εκδήλωσης του Δήμου Αθηναίων στην οποία διαφημίσθηκαν οι "πολύχρωμες" υποτιθέμενες "οικογένειες" της "νέας εποχής".

 

 

Ετικέτες: Αξίες του Γάμου και της Οικογένειας, Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση