Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 
Το “coming out” του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αναμενόμενο για αυτούς που γνώριζαν τη σειρά. Παρόλα αυτά δεν παύει να προκαλεί λύπη και αγανάκτηση το γεγονός πως ο δημοφιλής  παιδικός χαρακτήρας υπήρξε για χρόνια εργαλείο χειραγώγησης και εξαπάτησης των ανίδεων  παιδιών και των γονέων που του εμπιστεύτηκαν την ψυχαγωγία τους.
Ο Billy δεν είναι ο πρώτος που στράφηκε στη ταυτότητα του αντίθετου φύλου για να ξεφύγει από τον πόνο και το τραύμα. Ήρθε η ώρα οι ψυχοθεραπευτές να αντιμετωπίσουν σοβαρά τις ατομικές περιπτώσεις δυσφορίας  φύλου για  κάθε άνθρωπο, προτού τον ενθαρρύνουν να ακολουθήσει το πρόγραμμα με τις ορμόνες και  τη χειρουργική επέμβαση.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για το θέμα της Σεξουαλικής Υγείας το «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» προσφέρει μια σειρά διαφανειών για να ενημερωθούν οι ενήλικοι γονείς για το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα» και να βοηθήσουν τα παιδιά τους στο θέμα της Σεξουαλικής τους συμπεριφοράς.
Στηρίζοντας και κατευθύνοντας τους γονείς που τα παιδιά τους  παρουσιάζουν ψυχολογική ασυμφωνία  με το βιολογικό  φύλο τους και έλκονται από το δικό τους φύλο.
Για την μεγάλη υποστήριξη που βρίσκουν τελευταία στην εκπλήρωση των στόχων τους οι ακτιβιστές για τις “ταυτότητες φύλου” δεν αρκούν οι “δικαιωματιστές” της αριστεράς και οι “φιλελέδες” της δεξιάς… Είναι φανερό ότι πολύ πιο ισχυρά οικονομικά και πολιτικά “λόμπυ” βρίσκονται απο πίσω.
Εκδόθηκε το ενδιαφέρον βιβλίο του Παιδοψυχιάτρου και Ψυχαναλυτή Christian Flavigny “Θέλω Μπαμπά ΚΑΙ Μαμά”, από τις εκδόσεις “ΠΑΡΡΗΣΙΑ”. Με την άδεια του εκδότη δημοσιεύουμε τον πρόλογο.
Κάθε γονέας που αντιμετωπίζει μιά κατάσταση όπως η Διαφυλικότητα του παιδιού του, θα υποστεί την επιπλέον δοκιμασία να ακούσει τα τρομακτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα υψηλά ποσοστά αυτοκτονίας στα παιδιά που δεν υποστηρίζονται ως προς την επιθυμητή ταυτότητα φύλου τους.
Το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, αποτελεί νόμο του  Ελληνικού κράτους από το 2015. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, για το 2018 είχαμε 94 σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ανδρών και 40 μεταξύ γυναικών.
Η θεωρία ότι οι άνθρωποι «γεννιούνται ομοφυλόφιλοι» έχει χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι κάτι ανάλογο με τη φυλή -  και ότι  «ο ομοφυλόφιλος είναι ο καινούργιος μαύρος». Άν βασισθούμε σε αυτή την αρχή, μπορεί ναφτιάξουμε  νόμους για την ισότητα που θα αναγνωρίζουν στον σεξουαλικό προσανατολισμό  πολιτικά και άλλα δικαιώματα  όπως...
Η Παιδίατρος Michelle Cretella,  πρόεδρος του American College of Pediatricians, εξηγεί γιατί η Διαφυλική Ιδεολογία ενώ κυριαρχεί ως πραγματικότητα μέσα στο μυαλό των trans ατόμων, ωστόσο πρόκειται και πάλι στην πραγματικότητα για μια φανταστική, παθολογική αντίληψη του εαυτού τους.
Ο Michael K. Laidlaw, MD, είναι ένας Ενδοκρινολόγος που ασκεί το επάγγελμα στο Rocklin, CA. Ο Δρ Laidlaw απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας το 2001 και ασκεί την Ιατρική για 18 χρόνια. Εξηγεί εδώ τους κινδύνους των νέων ριζοσπαστικών θεραπειών μετάβασης για τα παιδιά με Δυσφορία του φύλου τους.
Είμαι μητέρα που η κόρη της έχει αναγνωρισθεί ως transgender από την ηλικία των 14 ετών. Την αγαπώ και ενδιαφέρομαι εξαιρετικά γι 'αυτήν και για τα άλλα παιδιά που προσδιορίζονται ως transgender.
Είναι δύσκολο να δούμε την αλήθεια μέσα σε όλον αυτόν το θόρυβο και την επίδειξη που περιβάλλουν τις μελέτες που αγωνίζονται να αποδείξουν πως δεν υφίσταται «καμία διαφορά» μεταξύ των παιδιών που μεγαλώνουν σε σπίτια ομοφύλων γονέων και εκείνων που μεγαλώνουν στα σπίτια της  παντρεμένης μητέρας και του πατέρα τους.
Η αιτιολογία της ομοφυλοφιλικής έλξης καθορίζεται από ένα συνδυασμό οικογενών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών παραγόντων. Για μερικά άτομα η κληρονομικότητα συγκεκριμένων προδιαθεσικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο.
Έχετε πιέσει ποτέ μια μπάλα παραλίας κάτω από το νερό
Η Noor Jontry πίστευε ότι ήταν αγόρι από την ηλικία των  11 έως 13 ετών, αλλά άλλαξε γνώμη. Τώρα, στην ηλικία των 14 ετών, βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής από  την trans-ανδρική της ταυτότητα στον γυναικείο εαυτό της.
Το πρόβλημα με τη διάγνωση  transgender είναι πως η διαχείριση των συναισθημάτων  των trans ανθρώπων γίνεται με λάθος και μή αναστρέψιμο τρόπο, διότι αγνοείται η αλήθεια πως  τα συναισθήματα ανεξάρτητα  από το πόσο βαθιά τα αισθάνονται, μπορούν να αλλάξουν.

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.