Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 
Ομολογία ενός ενήλικου παιδιού μιας ομοφυλόφιλης μητέρας που αγαπούσε το παιδί της: «Ο επαναπροσδιορισμός του γάμου προωθεί μια οικογενειακή δομή στην οποία τα παιδιά υποφέρουν».
Υπάρχει ένα περίεργο πράγμα που συμβαίνει στο χώρο της ψυχολογίας. Είμαι εγκεκριμένος Ψυχοθεραπευτής, η κύρια περιοχή εργασίας μου είναι στο Ντάλας και έχω επίσης άδεια εργασίας στην πολιτεία της Καλιφόρνια, είμαι αυτό που ονομάζεται... ένας από αυτούς τους επανορθωτικούς θεραπευτές.
Η Keira Bell, 23 ετών σήμερα, άρχισε να «μεταβαίνει σε άντρα» σε ηλικία μόλις 17 ετών. Τώρα έχει μετανιώσει για όλη τη διαδικασία, και την περασμένη εβδομάδα κινήθηκε σε μια νομική διεκδίκηση - ορόσημο για τα Royal Courts of Justice του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά της Κλινικής Tavistock και του Portman NHS Trust.
Ήδη γίνεται η επεξεργασία του προσχέδιου νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ατόμων. Ο γάμος αποτελεί σωματική και ψυχική ένωση δύο ατόμων διαφορετικού φύλου που αναλαμβάνουν ευχαρίστως να υποστηρίξουν όλα τα επόμενα αυτής της ένωσης. Τα παιδιά και τις καταστάσεις που διαμορφώνει η κοινή τους ζωή.
Ο Dr Michael Laidlaw, ένας ενδοκρινολόγος από την Καλιφόρνια, εξηγεί τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχουν οι αναστολείς της εφηβείας (puberty blockers), οι ορμόνες αντιθέτου φύλου (cross sex hormones) και οι χειρουργικές τροποιητικές επεμβάσεις, όταν εφαρμόζονται «θεραπευτικά» στα αναπτυσσόμενα σώματα των παιδιών που πάσχουν από Δυσφορία Φύλου .
Δήλωση Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά: Είμαστε δίπλα στους γονείς και στα παιδιά, αντιμετωπίζουμε με αγάπη και κατανόηση την κάθε συμπεριφορά, δεν είμαστε ποτέ επικριτικοί απέναντί τους. Επιθυμούμε σταθερά, η οποιαδήποτε επέμβαση στη ψυχή και στο σώμα του παιδιού να γίνεται προς το δικό του αποδεδειγμένο μακροπρόθεσμο όφελος.
Η Δυσφορία φύλου στην παιδική ηλικία (GD) δεν είναι ενδοκρινολογική κατάσταση, αλλά γίνεται μία τέτοια μέσω του ιατρογενούς αποκλεισμού της  εφηβείας-Puberty Blockers (PB) και των υψηλών δόσεων ορμονών αντιθέτου φύλου, High-Dose Cross-Sex Hormones,(HDCS), ή αλλιώς διασταυρούμενη ορμονοθεραπεία.
Η  ορμονοθεραπεία με σκοπό την θηλεοποίηση, χρησιμοποιείται για να προκαλέσει στο σώμα σας, τις αλλαγές οι οποίες προκαλούνται από τις γυναικείες ορμόνες κατά τη διάρκεια της εφηβείας (δευτερογενή χαρακτηριστικά του φύλου) προκειμένου να επιτευχθεί η εναρμόνιση της επιθυμητής για εσάς ταυτότητας φύλου και του σώματός σας (συσχέτιση φύλου).
Η ορμονοθεραπεία με στόχο την αρρενοποίηση  χρησιμοποιείται για να επιφέρει τις κλινικές αλλαγές στο σώμα σας οι οποίες προκαλούνται από τις  ορμόνες άρρενος τύπου κατά τη διάρκεια της εφηβείας (δευτερογενή χαρακτηριστικά του φύλου), με σκοπό να εναρμονισθεί η προσωπική σας αίσθηση του φύλου με τα σωματικά σας χαρακτηριστικά (συμφωνία με την ταυτότητα φύλου σας).
 Ο Δρ Quentin L. VanMeter είναι παιδιατρικός Ενδοκρινολόγος στην Atlanta, Georgia, και πρόεδρος του Αμερικανικού Κολεγίου Παιδιάτρων.  
Η ιστορία είναι γεμάτη από Ιατρικά σκάνδαλα. Μετωπιαίες λοβοτομές για τη θεραπεία ψυχικών ασθενειών. Αναγκαστική στείρωση για τον έλεγχο των "ανεπιθύμητων" πληθυσμών. Το διαβόητο πείραμα Tuskegee. (Αφορούσε τη μελέτη της φυσικής πορείας της Σύφιλης, και  έγινε στον μαύρο πληθυσμό των ΗΠΑ μεταξύ 1932 και 1972. Για το σκοπό του πειράματος οι ιατροί άφηναν τη νόσο συνειδητά αθεράπευτη...

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.