Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Παιδιά κατά παραγγελία…

Το παιδί έχει δικαίωμα στη ζωή, έχει δικαίωμα να μεγαλώνει μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα του, να γεννιέται ελεύθερο και όχι να αγοράζεται και να πωλείται. Το παιδί είναι το άφωνο μέλος μιας «συμφωνίας» στην οποία δεν θα συναινούσε ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Βοηθώντας τα παιδιά μας να τα βγάλουν πέρα με την «Ιδεολογία των φύλων». Τα χρόνια του Δημοτικού Σχολείου.

Γεια σας είμαι η δρ Άνν Σάμουελ. Σε αυτό το βίντεο μοιράζομαι μαζί σας κάποιες σκέψεις για γονείς που ενδιαφέρονται να μάθουν να μιλούν σε μικρά παιδιά σχετικά με την ιδεολογία των φύλων.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Παιδιά από τρείς γονείς, γονιδιακά επεξεργασμένα μωρά και το μέλλον του ανθρώπου

Ο Dr David Prentice είναι αντιπρόεδρος και διευθυντής έρευνας του Charlotte Lozier Institute, Επίκουρος Καθηγητής Μοριακής Γενετικής στο John Paul II Institute, και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής στο κέντρο Midwest stem cell Τherapy, (κέντρο θεραπευτικής εφαρμογής βλαστοκυττάρων).

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Η υπαρξιακή αγωνία και τα ηθικά αδιέξοδα στη δωρεά γενετικού υλικού

Είμαι μια γυναίκα 18 ετών και συνελήφθην με δότρια ωαρίων. Ο μπαμπάς μου είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς και τον θαυμάζω απεριόριστα. Δεν είμαι καθόλου κοντά στη μαμά μου. Οι γονείς μου μου είπαν ότι χρησιμοποίησαν δότρια ωαρίων όταν ήμουν 10-12 ετών. Αυτό είναι στο περίπου…

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους: Ξανασταυρώνεται ὁ Χριστός

Στήν Βουλή τῶν Ἑλλήνων ὁ Χριστός ξανασταυρώνεται. Ὁ Κυβερνῶν τά σύμπαντα ὑβρίζεται ὑπό κριτῶν ἀνόμων, πλήν τῶν ἀξιεπαίνων.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.