Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Αγγελική Δούδου (ΑΠΘ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ - Το Οδοιπορικό του Κορωνοϊού SARS-CoV-2

Η αναπνευστική νόσος, που προκαλείται από τον SARS-CoV-2, ονομάστηκε νόσος του κορωνοϊού 2019 (Coronavirus Disease 2019, COVID-19), αναγνωρίστηκε ως πανδημία από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) τον Μάρτιο του 2020 και μέχρι σήμερα, έχει δραματικές παγκόσμιες οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Η Σιωπηλή Λαχτάρα - Μαρτυρία ενός παιδιού που γεννήθηκε με δωρεά σπέρματος…

«Παρόλο που έχω έναν πατέρα, αυτόν που με μεγάλωσε και με αγαπά, χρειάζομαι απολύτως και τους δύο. Η θλίψη που βιώνω είναι πολύ αληθινή...Μπορεί να μην έχει νόημα για όσους  δεν είναι στη θέση μου, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι δυνατόν αυτή η  απώλεια να είναι τόσο ανυπόφορη όσο είναι».

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Η Δυσφορία φύλου και η θεραπεία της στα παιδιά και στους εφήβους

Η δυσφορία του φύλου δεν υπήρξε θέμα που αντιμετωπίζαμε παλαιότερα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μας στην ιατρική ούτε υπήρχε τόση κοινωνική αμφισβήτηση στην έννοια του βιολογικού φύλου. Αναρωτιόμαστε λοιπόν πώς έχουν εμφανιστεί περίπου σαράντα  κλινικές αλλαγής ταυτότητας φύλου σε παιδιά στις ΗΠΑ, αλλά και πολλές περισσότερες σε όλο τον κόσμο, μέσα σε μόλις μια δεκαετία;

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων: H Επιβεβαίωση της Ταυτότητας φύλου της κόρης σας και του γιού σας

Συχνά οι γονείς αναρρωτιούνται τί πρέπει να κάνουν οι ίδιοι ώστε τα παιδιά τους να αναπτύξουν φυσιολογική ταυτότητα φύλου, δηλ. σύμφωνη με το βιολογικό τους φύλο. Δημοσιεύουμε εδώ τις σχετικές οδηγίες όπως προτείνονται από το «American College of Pediatricians».

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.