Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)

ekab protes voithteis 01

 
Οι στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του  COVID-19, έδειξαν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά όλων στα θέματα της Υγείας.  Στην εποχή της πληροφορίας έχουμε πρόσβαση σε πολλών ειδών γνώσεις άλλες χρήσιμες κι άλλες περιττές.

Τώρα, που λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος, ας τον χρησιμοποιήσουμε έξυπνα! Ας αποκτήσουμε γνώσεις που μπορεί να φανούν πολύτιμες τόσο σε μας, όσο και στους γύρω μας.

Όποιος θέλει να αισθάνεται πιο πληροφορημένος για το τι πρέπει να πράξει, αν ό μη γένοιτο συμβεί κάποιο έκτακτο πρόβλημα υγείας, μπορεί να ανατρέξει στο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ   του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ pdf
2017 – A’ Έκδοση
ISBN: 978-648-83586-0-7

Copyright@2017 Για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας – Τμήμα Εκπαίδευσης

 

 

Αυτονόητο θεωρούμε ότι πριν και πάνω απ’ όλα είναι απαραίτητη η εξέταση ή οι οδηγίες από γιατρό ή άλλο αρμόδιο υγειονομικό προσωπικό, καθώς και η τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προς αποφυγή μετάδοσης του ιού COVID-19

 

Πηγή: Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

 

Ετικέτες: Πολιτική Προστασία

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.