Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Εθισμός στα βιντεοπαιχνίδια: Ο ορισμός και οι θεραπείες είναι υπό διερεύνηση…

Η έρευνα για τον εθισμό στα βιντεοπαιχνίδια αναδεικνύει νέα δεδομένα και ορισμένες θεραπείες φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα, σύμφωνα με ειδικούς της «ψυχιατρικής εθισμού» που μίλησαν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ο μπαμπάς του «Squid Game» «σκοτώνει» ηλικιωμένους

Να σοκάρει ξανά ετοιμάζεται ο δημιουργός του «Squid Game», καθώς υπόσχεται ότι το νέο δημιούργημά του θα είναι ακόμη πιο διεστραμμένο, πιο βίαιο και πιο αποτροπιαστικό από την τηλεοπτική σειρά που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης παγκοσμίως στο Netflix.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Online Gamimg: Χρήση και Κατάχρηση

Υπολογίζεται ότι 164 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ, - ο μισός πληθυσμός περίπου - παίζουν βιντεοπαιχνίδια, αυτό που ονομάζουμε gaming. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν είναι μόνο οι έφηβοι που παίζουν τα παιχνίδια. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, μόνο το 21% των παικτών ήταν κάτω των 18 ετών

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Μοναξιά και κατάθλιψη στα παιδιά λόγω smartphones

Η πανδημία προσφέρει την ιστορική ευκαιρία να ξαναδώσουμε στους μικρούς τη χαμένη τους κοινωνικοποίηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.