Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Συνοπτικό Μνημόνιο ενεργειών Αρχηγού - Υπαρχηγού Κατασκήνωσης για την Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείσθε να μην υποβαθμίζετε τα παρακάτω θεωρώντας τα ως δευτερεύοντα καθήκοντά σας  ή τυπικές διαδικασίες για την άδεια λειτουργίας.  Η ασφάλεια των κατασκηνωτών  είναι πρωτεύον ζήτημα και πράξη αγάπης, που έχουμε ευθύνη !

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ευρωπαϊκή «πρωτιά» για την πίστη των Ελλήνων

Πρωταθλητές Ευρώπης στην ευσέβεια αναδεικνύονται οι Ελληνες. Συγκεκριμένα, καταλαμβάνουμε την πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την πεποίθηση ότι η πίστη στον Θεό ταυτίζεται με την ηθική και πρώτοι στον δυτικό κόσμο, πάνω ακόμα και από τις θεοσεβούμενες ΗΠΑ, σε ό,τι αφορά τη σημασία που έχει η θρησκεία στη ζωή μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Το βαρύ κόστος του brain drain για την Ελλάδα με αριθμούς

Το brain drain αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για την χώρα, την κοινωνία, την οικογένεια, τα ίδια τα άτομα και τις επιχειρήσεις. Η έννοια της μετανάστευσης, βέβαια, υπάρχει από όταν υπήρξαν άνθρωποι στη Γη. Με τον όρο μετανάστευση ορίζεται «η μετακίνηση ομάδων ατόμων από τη μόνιμη χώρα διαμονής τους σε μια άλλη χώρα όπου δεν έχουν την ιθαγένεια, με σκοπό την μόνιμη εγκατάσταση και διαβίωση για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων είναι η εργασία ή η εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών ζωής».

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)

Οι στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του  COVID-19, έδειξαν πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά όλων στα θέματα της Υγείας.  Στην εποχή της πληροφορίας έχουμε πρόσβαση σε πολλών ειδών γνώσεις άλλες χρήσιμες κι άλλες περιττές.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Κι όμως για τους νέους Έλληνες υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός του brain drain

Με το επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν λεφτά (παρά μόνο για τους αφέντες μας) για έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη στην οποία υστερούμε, αφήνουμε στα αζήτητα το διανοητικό μας κεφάλαιο, το αποδεδειγμένα ισχυρότερο πλεονέκτημά μας. Ως κοινωνία, εύκολη στη χρέωση και δύσκολη στην πίστωση, συνεχίζουμε να μεταθέτουμε τις ευθύνες στις πλάτες των άλλων (δαιμόνων, μαγισσών ή βαρβάρων κατά τον Καβάφη), απαλλάσσοντας εαυτούς από το καθήκον εξεύρεσης δημιουργικών λύσεων, προκλητικά παραβλέποντας ότι όσο μεταθέτεις ευθύνες, τόσο αποθέτεις ελπίδες στους άλλους.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.