Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Απόθεμα οικογενειακών εφοδίων: Ας οργανωθούμε μαζί για την αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών!

Έχουν συμβεί πρόσφατα στη Χώρα μας εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, νερού, τηλεπικοινωνιών, εφοδιαστικής αλυσίδας αγαθών κλπ εξ΄ αιτίας θεομηνιών και άλλων  εκτάκτων αναγκών  σε μεγαλουπόλεις, πόλεις , χωριά , ύπαιθρο, νησιά κλπ. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ἐκδήλωση μὲ θέμα: Γιὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν Πίστη τὴν Ἁγία καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερία [20 Μαρτίου 2021]

Ἡ «Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν» καὶ τὸ Κίνημα «Μαμὰ Μπαμπὰς καὶ Παιδιὰ» διοργάνωσαν ἐκδήλωση μὲ μεγάλη ἐπιτυχία μὲ θέμα: «Γιὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν Πίστη τὴν Ἁγία καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερία»

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

π. Εμμανουήλ Γιαννούλης: Η άφιξη του Καποδίστρια στην Αίγινα, η ορκωμοσία του στο Μητροπολιτικό Ναό και η διετής άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας από το νησί (1828-1829)

Χρόνια πολλά σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες, για την Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία εφέτος συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821! «Χρόνια πολλά» και στην Ελλάδα μας, που είναι ,κατά τον ποιητή, αυτό το « μικρό αλωνάκι», όπου, κατά τον Μακρυγιάννη, «όλοι τρώνε και όλο πάντα μαγιά μένει».

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ευαγγελία Λάππα: Γεώργιος Καστριώτης «Σκεντέρμπεης» - Ο συνεχιστής της ένδοξης ιστορίας της Ρωμανίας και εμπνευστής των αγωνιστών του ’21

Είχε πει κάποτε ο Γέρος του Μοριά, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: "Ανέγνωσα τον βίον του Σκεντέρμπεη, εσυλλογούμουν τα έργα του..."

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Παναγιώτης Γκουντελάκης: Δημογραφική Πολιτική προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, για να έχει αύριο η χώρα μας

Όπως είναι γνωστό το Σύνταγμα  μας περιέχει βασικές διατάξεις για το σχεδιασμό της δημογραφικής πολιτικής, για το θεσμό της οικογένειας, αλλά και για την ειδική φροντίδα που πρέπει να λαμβάνει το κράτος για την πολύτεκνη οικογένεια. Ειδικότερα:

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.