Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών προωθεί τη σεξουαλική αυτονομία των παιδιών

Πολλοί αναρωτιούνται πού οφείλεται η βιασύνη και ποιοί ασκούν πιέσεις για αυτή την άνευ προηγουμένου προώθηση της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» - τύπου εκμαυλισμού- στα παιδιά μας μέσω των σχολικών προγραμμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ηρακλής Ρεράκης: Επιφυλάξεις ως προς την εισαγωγή της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία

Με ιδιαίτερη ένταση προβάλλεται σήμερα η ανάγκη για σχολική σεξουαλική αγωγή των παιδιών μας, στο πλαίσιο της σχολικής τους παιδείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

«Σύγχρονες μορφές οικογένειας» Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών; (Modern Family: Are the Kids Really Fine?)

Εάν συμμετείχατε σε μια συζήτηση για τις «σύγχρονες μορφές οικογένειας» και κάποιος  σας έλεγε: «μην ανησυχείτε, τα παιδιά τελικά θα είναι μια χαρά», εσείς τί θα απαντούσατε; Το επιχείρημα αυτό έχει επανειλημμένα χρησιμοποιηθεί για να υποχωρήσουν οι αντιδράσεις στις ριζοσπαστικές αλλαγές στον γάμο και την οικογένεια που προωθούνται ως ισότιμες με την παραδοσιακή οικογένεια.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Το Πανεπιστήμιο του Harvard επιβεβαιώνει αυτό που ήδη γνωρίζαμε: Ο αποχωρισμός των παιδιών από τους βιολογικούς γονείς τους για εμπορικούς λόγους είναι επιβλαβής

Κάποιοι «αφελείς» υποστηρίζουν πως τα παιδιά έχουν ανάγκη μόνο από αγάπη και φροντίδα για να μεγαλώσουν σωστά. Η αγάπη όμως σχετίζεται με πρόσωπα, συμπεριφορές, διαχρονική παρουσία, και το κυριότερο σημαίνει αυτοθυσία.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.