Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

π. Συμεών Κραγιόπουλος: Γονείς και παιδιά στην καθημερινή ζωή

Η ζωή που ζούμε σ’ αυ­τόν τον κόσμο, αλλά και πολλά της ζωής αυτής είναι ένα μυστήριο. Μυστήριο είναι και το πως έρχεται ο άνθρωπος από την ανυπαρξία στην ύπαρξη, πως κυοφορείται, πως έρχεται στον κόσμο και πως αναπτύσσεται.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Παρένθετες μητέρες. Θύματα της elite διαφθοράς. (Surrogacy the new ''ploy'' for the rich)

Παρένθετη μητρότητα. Πώς θα την χαρακτηρίζατε; «Εξυπηρέτηση γονεϊκότητας» ή εκμετάλλευση γυναικών και διακίνηση βρεφών και κερδοσκοπία και βόλεμα της ματαιοδοξίας και κακοποίηση παιδικών ψυχών;

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Γεννήθηκα από παρένθετη μητρότητα και τώρα αγωνίζομαι εναντίον της (Olivia Maurel)

Η Olivia Maurel καταθέτει στο κοινοβούλιο της Τσεχικής Δημοκρατίας. Το ερώτημα είναι, πρέπει τα παιδιά να δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας και να πωλούνται κατά τις ιδιοτροπίες κάποιων ατόμων; Πρέπει μια γυναίκα να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης όπως επιβάλει η ιδιοτροπία των ενηλίκων πελατών; *Η παρένθετη μητρότητα και η δωρεά ωαρίων είναι εκμετάλλευση γυναικών και εμπορευματοποίηση ανηλίκων.* Αυτό είναι πραγματικά το ζήτημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Ηρακλής Ρεράκης: «Η ευθύνη των γονέων για την κοινωνική ή αντικοινωνική δράση των παιδιών τους»

Ο λανθασμένος τρόπος που αντιμετωπίζουν οι γονείς τα προβλήματα που συνήθως εμφανίζουν τα παιδιά τους, ήδη από την παιδική ηλικία, φαίνεται να είναι μία από τις βασικές αιτίες, που δημιουργεί, συντηρεί και αυξάνει την αντικοινωνική, βίαιη και επιθετική τους συμπεριφορά.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.