Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 
Είναι γενικώς αποδεδειγμένο ότι το αλκοόλ δεν είναι καλό για εμάς — μπορεί να βλάψει το συκώτι μας και να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων μορφών καρκίνου. Ωστόσο, η επίδρασή του στην υγεία της καρδιάς συζητείται περισσότερο.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρία τσιγάρων “Παπαστράτος” προ έτους , «7 στους 10 Έλληνες θεωρούν ξεπερασμένη συνήθεια το τσιγάρο, παρόλα αυτά το 28,5% των Ελλήνων καπνίζει - περίπου 2.250.000 άτομα
Μία συνέντευξη με την καθηγήτρια Άννα Λέμπκε
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση ότι στικάκια νικοτίνης, είχαν σαν αποτέλεσμα τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη να καταλήξουν ημιλιπόθυμοι στις τουαλέτες. Τι επισημαίνουν οι ειδικοί.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ανακοίνωση του πρόσφατου ετησίου συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ιατρικής Ογκολογίας, (European Society for Medical Oncology, ESMO), που αφορά τη σχέση κατάχρησης αλκοόλ και εμφάνισης καρκίνου. Η ανακοίνωση αυτή  δημιουργεί την ανάγκη ναυπάρξει ευαισθητοποίηση για  την άμεση σχέση μεταξύ κατανάλωσης αλκοόλ και κινδύνου καρκίνου του πεπτικού και του...
Εντύπωση προκάλεσε πρόσφατη απόφαση της Γερμανικής βουλής να αποποινικοποιήσει τη κατοχή κάνναβης για προσωπική χρήση ως 25γρ και τη καλλιέργεια έως 3 δενδρυλλίων κατ΄οίκον.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Trimbos, περισσότερο από το 37% που πηγαίνει σε πάρτι στην Ολλανδία, χρησιμοποιεί αέριο γέλιου σε τακτική βάση
Μπορεί οι αστυνομικές Αρχές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δίνουν τεράστια μάχη για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, ωστόσο, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε,
Εντυπωσιακά στοιχεία έρχονται στο φως για τις βλαβερές επιδράσεις του αλκοόλ στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος όπως υποστηρίζουν ερευνητές από την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αφορά σε τρεις κυρίως περιόδους της ζωής που χαρακτηρίζονται από τις πιο δυναμικές αλλαγές στον εγκέφαλο.
Ανησυχία προκαλούν οι αυξητικές τάσεις των νέων και ειδικά των μαθητών προς όσα προκαλούν εθισμό
Μπορεί η σεξουαλική δραστηριότητα, το αλκοόλ, η χρήση ναρκωτικών και άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές να βλάψουν το εφηβικό μυαλό; Με μια λέξη - ναι.Οι πρώιμες συμπεριφορές υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών επαφών, έχουν πολύ ισχυρή επίδραση και φαίνεται να είναι επιβλαβείς για την ανάπτυξη του εγκεφάλου.
Μεταξύ των νέων και εφήβων παρατηρείται συχνά η χρήση ουσιών με σκοπό την αύξηση της μυικής μάζας τους. Οι λόγοι είναι κοινωνικοί και κοσμητικοί. Εξέχουσα δε θέση στις  ουσίες αυτές κατέχουν τα αναβολικά στεροειδή ή απλά στεροειδή.
Η πρόσφατη νομιμοποίηση της καλλιέργειας της ινδικής κάνναβης στην Ελλάδα για βιομηχανική και φαρμακευτική χρήση και η μεγάλη αιδιοδοξία που συνοδεύει αυτή τη νομιμοποίηση, ως μελλοντική πηγή οικονομικής ευημερίας για την χώρα, μας οδηγούν ώστε να ενημερώσουμε κατάλληλα τους γονείς.

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.