Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

ΚΥΠΡΟΣ: Εκδήλωση ΥΠΕΡ της οικογένειας (“ΆΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΟΝΕΩΝ”)

kypros ekdilwsi yper tis oikogeneias 01 

Αγαπητοί,

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ εγκάρδια την Εκδήλωση αυτή ΥΠΕΡ της οικογένειας, που γίνεται με πρωτοβουλία της Ομάδας “Αλληλεγγύη Γονέων”!

ΑΦΕΝΟΣ, γνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Ομάδας αυτής -που είναι έκφραση και άλλων σχετικών Ομάδων Γονέων- και που δεν είναι άλλη από την διαφύλαξη της παραδοσιακής οικογένειας (όπως δηλ. μας την παρέδωσαν οι γενεές των γενεών της καθ’ ημάς κληρονομιάς)· που είναι η προσπάθεια διαφύλαξης κάθε ηθικής μέσα στην οικογένεια· και παράλληλα η καταπολέμηση κάθε προσπάθειας αποδόμησης του χαρακτήρα αυτού της οικογένειας.

ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, διαπιστώνοντας ότι:

  1. Η επίσημη εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία της Πολιτείας δεν αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή των υγιών πολιτών της.

Αλλά και

  1. τα επίσημα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή των Κυπρίων Γονέων ενάντια στους “ξένους εισβολείς”, του νέου αυτού “πνευματικού Αττίλα” κατά της χώρας μας…

Διαπιστώνοντας όλα αυτά η “Αλληλεγγύη Γονέων” και μετά από άλλες επίσημες της εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και παραστάσεις που είχαν προς τους ιθύνοντες· βλέποντες να μην αποδίδουν αυτές κανένα καρπό… …Κατέφυγαν προς “την φωνή του λαού”, την γνήσια, την ανιδιοτελή, την πηγαία, την υγιή, την δραστική, την αποδοτική! Γι’ αυτό και η Εκδήλωση αυτή θα γίνει, όχι μέσα στις επίσημες αίθουσες…(!), αλλά στο ύπαιθρο, μέσα στην καρδιά του γνήσιου Ελληνοκυπριακού λαού… Μας θυμίζει τούτο την παραβολή “του Μεγάλου Δείπνου”, που είπεν ο Κύριός μας, στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιο (κεφ. 14, 16-24), και που είχε ακριβώς τα ίδια δεδομένα, σε ό,τι αφορά την αδιαφορία της επίσημης μερίδας της Πολιτείας, για μια υγιή, καρποφόρα και παραγωγική κοινωνία…

Σύμφωνα με την παραβολή, όταν ο οικοδεσπότης (εννοεί εδώ τον Θεό) είδε όλοι να παραιτούνται από την πρόσκληση Του προς το Μεγάλο Δείπνο (εννοεί την Βασιλεία Του), έβγαλε διαταγή προς τους δούλους του (δηλ. τους Αγγέλους και τους ανθρώπους του Θεού) να εξέλθουν ταχέως στις πλατείες και ρύμες της πόλεως, στους δρόμους και στα κτήματα και όπου βρουν (σε εισαγωγικά) “πτωχούς”, “ανάπηρους”, “χωλούς” και “τυφλούς” να τους εισάγουν, ώστε να γεμίσει ο οίκος Του.

Με άλλα λόγια, αφού οι (σε εισαγωγικά) “σοφοί”, “γνωστικοί” και “επιστήμονες” του αιώνος τούτου, αποδείχτηκαν πνευματικά τυφλοί και κουτσοί και ανάπηροι, ανάξιοι να διδάξουν σωστά τα παιδιά μας, την πρωτοβουλία την ανέλαβαν οι ίδιοι οι Γονείς και την διαδηλώνουν σήμερα με την εδώ παρουσία τους!!!

Ο αγώνας μας είναι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και υπέρ κάθε πολύτιμου αγαθού που μας παρέδωσεν ο σοφός Δημιουργός μας…

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ την παραμικρή παραχάραξη της βαρύτιμης κληρονομιάς που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, μέσα από την σοφία τους, τα οποία οι σημερινοί (σε εισαγωγικά) “σοφοί” χλευάζουν, περιθωριοποιούν και καταπατούν…

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ!!!

Τελειώνουμε με μια παρότρυνση:

Στις 15 Οκτωβρίου 2023, Κυριακή, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ / ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ (ΛΑΡΝΑΚΑ) στις 16.30!!!

Ο μεγάλος αριθμός των παρευρισκομένων θα είναι και το πιο μεγάλο και δυνατό ΜΗΝΥΜΑ προς τους ιθύνοντες!!!

Ευχαριστούμε.

Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης

(Σημ.: Eμείς, λόγω της ιδιότητας του Μοναχού, θα παρευρισκόμαστε μαζί σας νοερώς, διά της προσευχής…)

 

Πηγή: trooditissa.org

 

 

Ετικέτες: Οικογένεια, Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.