Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Παρένθετη Μητρότητα. Οι πληγές της... (Harms of Surrogacy)

 
The Center for Bioethics and Culture Network

Εμπορική εκμετάλλευση της γυναικείας μήτρας και στο τέλος…  μια άδεια μητρική αγκαλιά και παιδιά ξεκομμένα από τη μάνα που τα έφερε στο κόσμο…

Γυναίκες που κυοφορούν με αμοιβή παιδιά που δεν θα παραμείνουν σε εκείνες. Είναι σε  οικονομική ανάγκη και δέχονται να γίνουν «παρένθετες μητέρες» για μωρά ζευγαριών  χωρίς αναπαραγωγική ικανότητα. Ζευγαριών «νέου τύπου» που έκαναν χειρισμούς «μετάβασης φύλου», ή ανδρικών ομόφυλων ζευγών ή ετερόφυλων ζευγών όπου η γυναίκα αδυνατεί να ολοκληρώσει μια κύηση. Φιλοξενούν στη μήτρα τους μωρά άλλων και τα παραδίδουν μετά το τοκετό. Όμως η παραβίαση της φύσης που τόσο έντεχνα παρουσιάζεται ως μια ακόμη «αναπαραγωγική επιλογή» δεν είναι άμοιρη συνεπειών…Η γυναίκα βιώνει τελικά την απελπισία και το κενό, καθώς φέρνει στο κόσμο ένα μωρό που δε θα χαρεί ποτέ, δεν έχει τη τιμή και τη συμπαράσταση που της αξίζει σα μάνα, ενώ θα αναζητά με σιωπηλό πόνο το παιδί που μετά τη γέννηση θα αναλάβουν άλλα χέρια…αυτά που την πλήρωσαν.. Τελικά το οικονομικό αντάλλαγμα είναι ανίκανο να την ανακουφίσει από αυτά που ζει  και νιώθει.   Σε αυτό το βίντεο που μιλούν οι ίδιες οι παρένθετες μητέρες, και επισημαίνονται οι ζημίες που υφίστανται από τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας. Περιλαμβάνονται μέρη της ταινίας: «Υποκατάστατες μητέρες: Μια υποκατηγορία γυναικών; - “Breeders: A Subclass of Women?” »

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Σε συνεργασία με

το Κέντρο Βιοηθικής και Πολιτισμού, CBC

….για το κοινό ανθρώπινο μέλλον μας

 

ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ.

Μια υποκατηγορία γυναικών;

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=7mxI2Oah34g  

 

Ετικέτες: Ατεκνία και Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Βιντεοθήκη, Υιοθεσία

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.