Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η πιο Μεγάλη Μάχη

graffiti 01

 
Ποιο από τα παρακάτω θα επιλέγατε να θεραπεύσετε στην Κοινωνία μας, αν μπορούσατε;

Την Ανεργία και τη Φτώχεια;

Την ύπαρξη Αστέγων;

Το  Εμπόριο της Σάρκας (Human Trafficking);

Τις γεμάτες Φυλακές;

Tην Εφηβική Εγκυμοσύνη και τις Εκτρώσεις;

Τους Απελπισμένους που ζουν μια ζωή χωρίς νόημα και Αυτοκτονούν;

Την απαξίωση των παιδιών προς το Σχολείο και την κοινωνική τους Παραβατικότητα;

Τις Εξαρτήσεις τους από ουσίες και τις Διαταραχές Διατροφής ;

Την αναγκαστική Μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό;

Θα μπορούσατε να διαλέξετε μόνο ένα;

Μάλλον θα προτιμούσατε να υπήρχε η επιλογή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

Όλα αυτά τα καταστροφικά και πολύπλοκα κοινωνικά δεινά έχουν μια κοινή ρίζα. Σε κάθε μία από αυτές τις αρρώστιες, αν την πάρουμε προς τα πίσω για να δούμε την αρχή της, θα ανακαλύψουμε πιθανότατα μια πληγωμένη οικογένεια.

Πραγματικά και σύμφωνα με στατιστικές, το 90% των αστέγων και των νέων, που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους – μια κοινή πόρτα για την εμπορία ανθρώπινης σάρκας και την εμπλοκή στις παράνομες ουσίες – είναι στερημένοι από πατέρα.

Το 70–85% των κρατουμένων στις φυλακές μεγάλωσε χωρίς πατέρα.

Στο 63% των εφήβων που αυτοκτονούν απουσιάζει ο πατέρας. Τα παιδιά χωρίς πατέρα είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Το 71% των εγκύων εφήβων, προέρχονται από σπίτια που ο πατέρας απουσιάζει σωματικά ή ψυχικά.

Τα παιδιά των οποίων οι γονείς ζούσαν χωριστά ήδη πριν από τη γέννησή τους, έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να είναι υπέρβαρα σε σύγκριση με εκείνα των οποίων οι γονείς ζούσαν μαζί.

Το 71% των περιστατικών εγκατάλειψης του σχολείου προέρχεται από σπίτια ορφανά από πατέρα.

Το κοινό που λείπει από όλες αυτές τις κοινωνικές πληγές είναι ο υγιής γάμος. Ο γάμος δεν είναι αυτό που νομίζουν και απαξιώνουν οι περισσότεροι δυστυχώς στις μέρες μας, «μια ξεπερασμένη θρησκευτική αντίληψη». Είναι η  μοναδική εγγύηση συνδυασμού των τριών πραγμάτων που τα παιδιά έχουν απόλυτη ανάγκη για να μεγαλώσουν – τη μητέρα τους, τον πατέρα τους  και τη σταθερότητα. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία της κοινωνικής και συναισθηματικής τροφοδοσίας ενός παιδιού. Όταν ένα από αυτά τα τρία λείπουν, τα παιδιά διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό.

Με τα σημερινά αυξανόμενα ποσοστά γέννησης παιδιών εκτός γάμου, σε σύμφωνα περιστασιακής συμβίωσης, με δυνατότητες αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ή ομοφυλόφιλα ζευγάρια, την απουσία  της βιολογικής μητέρας ή βιολογικού πατέρα,  παιδιών των διαζυγίων, παιδιών προερχομένων από τις αμφίβολες αναπαραγωγικές  τεχνολογίες, που στερούν τα παιδιά από ένα ή και όλα τα παραπάνω, έχουμε τα συντρίμμια της κοινωνίας μας, για να αποδείξουμε και στην πράξη ότι τα παιδιά χρειάζονται και τα τρία.

Αν δεν ενισχύσουμε τα θεμέλια της κοινωνίας μας με την ενίσχυση του Χριστιανικού, Ορθόδοξου και δια Βίου σταθερού Γάμου, οποιαδήποτε προσπάθεια προς την κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι απλώς σαν ένα λευκοπλάστ πάνω σε μια βαθιά, αιμορραγική, βρώμικη πληγή.

Για δική σας διευκόλυνση λοιπόν, αν ανησυχείτε ζωηρά για οτιδήποτε στον κατάλογο των προαναφερθέντων κοινωνικών προβλημάτων και θέλετε να επέμβετε δραστικά, δεν χρειάζεται να σκοτίζεστε με την επιλογή στην οποία θα επικεντρωθείτε.

Ο  Ένας και Μοναδικός τρόπος για να επιτύχετε ένα πραγματικό, σταθερό, διαρκές ευεργετικό αποτέλεσμα στην ταλαίπωρη κοινωνία μας και τις μελλοντικές γενιές, είναι να γίνεται συνήγορος του ενός και μόνου πράγματος που τη στηρίζει, του Χριστιανικού Γάμου. Αυτός και μόνο αποτελεί την εγγύηση για τη δημιουργία σταθερής ποιοτικής οικογένειας. Μόνο ο επιτυχημένος γάμος και η οικογένεια εξασφαλίζουν τα δικαιώματα  των παιδιών και δίνουν την ολοκληρωμένη μάχη εναντίον όλων των κοινωνικών ασθενών και της καταστροφής που έχει επισκεφθεί τη Χώρα μας.

Γι' αυτό, ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη μάχη της εποχής μας – ΚΑΙ ΑΥΤΟ το αποτέλεσμα, ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, θα καθορίσει το αποτέλεσμα και σε όλες τις υπόλοιπες κοινωνικές  μάχες.

Ελάτε και εσείς μαζί μας.

Προσαρμογή για το «Μαμά, Μπαμπάς & Παιδιά», από

https://thembeforeus.com/the-greatest-battle-of-our-time/

 

Ετικέτες: Πολιτικός Γάμος και Σύμφωνο Συμβίωσης

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.