Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Ήταν οι Ορθόδοξες «αδελφοποιήσεις» ομόφυλες ενώσεις «τύπου γάμου»;

itan oi orthodokses adelfopoiiseis omofyles enoseis typou gamou 01 

Ποιος έδωσε το δικαίωμα να διδάσκει έτσι τα παιδιά μας το εγχειρίδιο Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης της Β΄ Γυμνασίου;

Από το «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»

Μέσα σε όλα τα απαράδεκτα που διδάσκει η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση του Υπουργείου στα παιδιά μας(1) και τους δημιουργεί απίστευτη σύγχυση και κακό, είναι και το εξής: «Η ιστορία του γάμου του Άλεξ Τζέντλερ».(2)

Στόχος είναι να πιστέψουν τα παιδιά πως ο γάμος ορίζεται διαφορετικά σε κάθε εποχή και ήλθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου να ορισθεί και ως ομόφυλη σύζευξη με δικαίωμα μάλιστα απόκτησης παιδιών. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται μια ταινία(2)  όπου αναμιγνύονται η ιστορία με το παραμύθι, οι τάχα αλήθειες με τις  ιδεολογικά κατευθυνόμενες πλάνες.  Αφού η ταινία μιλήσει για το γάμο ως οικονομική συναλλαγή, ως πολυγαμία, πει για ταυτόχρονους, για τους αιμομικτικούς γάμους, για ενώσεις με άτομα του ιδίου ή και του αντίθετου (συγχρόνως) φύλου, για γάμους μεταξύ νεκρών και ζωντανών, αναφέρει στο 2.45: «παρόμοιες παραδόσεις (δηλ. ομόφυλοι γάμοι) διατηρήθηκαν και στη Χριστιανική εποχή, όπως είναι οι αδελφοποιήσεις (εννοεί τις χριστιανικές αδελφότητες) στις Ορθόδοξες εκκλησίες,…»

Και συνεχίζει παρακάτω, στο 3.36: «Η δε σύγχρονη ιδέα του γάμου που βασίζεται στην αγάπη και την συντροφικότητα εμφανίζεται ΜΟΝΟ τους τελευταίους δύο αιώνες όταν εξελίχθηκε η βιομηχανοποίηση, η αστικοποίηση, η άνοδος της μεσαίας τάξης και οι ιδέες της Αναγέννησης.»          

Το περιεχόμενο της ταινίας είναι συκοφαντικό και παραπλανητικό για την Ορθόδοξη πίστη και την ιστορική αλήθεια. Ούτε οι Ορθόδοξες αδελφότητες είχαν σχέση με ομόφυλες συζεύξεις, ούτε η αγάπη στο γάμο εμφανίστηκε με την Αναγέννηση και την βιομηχανοποίηση αλλά η αποτέλεσε εξ΄αρχής τη βάση του σπουδαίου αυτού μυστηρίου που ευλογήθηκε από τον ίδιο τον Κύριό μας στο γάμο της Κανά.

Ζητούμε από όλους τους γονείς να πληροφορηθούν για την ταινία, να ανασκευάσουν στην συνείδηση των παιδιών τους τα ψεύδη της, και να ζητήσουν από τα σχολεία να αποσυρθεί άμεσα, όχι μόνο αυτή αλλά συνολικά όλο το σάπιο, ύπουλο και αιρετικό «μαθησιακό κατασκεύασμα» της δήθεν σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Παραπομπές:

  1. http://iep.edu.gr/el/ekpaideftika-programmata-yliko Εγχειρίδιο Εκπαιδευτικών Β΄Γυμνασίου σελ.17.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=ZZZ6QB5TSfk

 

 

Ετικέτες: Πολιτικός Γάμος και Σύμφωνο Συμβίωσης

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.