Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Ποιοι δίνουν οικογενειακή αγωγή στα παιδιά μας; Παραμύθια από drag queens σε παιδιά νηπιαγωγείου…

mathima apodochis sta nipia gia trans atoma 02 

Από «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»

Άτομα της τρανς κοινότητας ανέλαβαν στα πλαίσια επετειακών εκδηλώσεων να διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιακής ηλικίας στη Θεσσαλονίκη. Στόχος τους να εξοικειωθούν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί με την τρανς ορολογία, τις νέες μορφές «οικογένειας» και την ποικιλομορφία στη σεξουαλικότητα.(1) Αρκετοί γονείς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους πιστεύοντας μάλλον πως θα διευρύνουν τον κοινωνικό τους ορίζοντα…..

Όμως τί θα πει αυτός ο γονιός όταν το μικρό του αγόρι του πιστέψει πως το φύλο του, η ανδρική του ταυτότητα και η ρομαντική του διάθεση μπορούν να διαμορφώνονται εξωτερικά φορώντας κοστούμια, παρδαλές μπογιές και περούκες;

Τί θα  πει ο γονέας για «την» τρανς νηπιαγωγό που σφετερίζεται το φύλο της κόρης του υποστηρίζοντας πως «είναι εξίσου γυναίκα» με εκείνη και «έχει δικαίωμα να κάνει παιδιά και οικογένεια με έναν άλλο άντρα»;

Τί θα αισθανθεί όταν το μικρό του κορίτσι επιλέξει να γίνει «άντρας» για να γλυτώσει από την περίοδο στην εφηβεία….. Όλα αυτά, είπαν στα παιδιά στο χρωματιστό νηπιαγωγείο πως ήταν πολύ φυσικά και σύγχρονα και εορταστικά!

Το θέμα δεν είναι απλό…Αναθέτουμε την οικογενειακή αγωγή των παιδιών μας  σε παραμυθάδες προώθησης της «ποικιλότητας», της «ρευστότητας του φύλου» και της «ομόφυλης σεξουαλικότητας» και μάλιστα σε ηλικία που αυτά ακόμη παλεύουν να δομήσουν την δική τους προσωπικότητα. Τί άλλο από σύγχυση,  αμφιβολίες και ποικίλες «ιδιαιτερότητες» της προσωπικότητας θα προκύψουν….Άλλα θα υποδεικνύει το σώμα, οι ορμόνες και τα δικά τους αισθήματά και άλλα θα τους διδάσκουν οι «νηπιαγωγοί».

Γονείς φυλάξτε τα σώματα και τις ψυχές των παιδιών σας από τέτοιες εκδηλώσεις σε οποιοδήποτε νηπιαγωγείο! Δώστε τους εσείς ξεκάθαρη οικογενειακή αγωγή με βάση το βιολογικό τους φύλο και τις αρχές της παράδοσης και της πίστης σας και μην επιτρέψετέ να πίνουν νερό από θολές και προβληματικές πηγές.

1. https://www.dimokratia.gr/ellada/547954/mathima-apodochis-sta-nipia-gia-trans-atoma/

 

 

 

Ετικέτες: Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.