Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Μήπως τα Ηνωμένα Έθνη δημιουργούν τη δική τους «Λίστα μίσους»;

un flags 01


Εάν θέλουμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα να υπάρχει η παραδοσιακή οικογένεια, εάν θέλουμε να προστατεύσουμε την ικανότητα των ανδρών να είναι άνδρες, των γυναικών να είναι γυναίκες και των παιδιών να έχουν μια μητέρα και έναν πατέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε ενέργειες του ΟΗΕ όπως οι παρακάτω.

International Family News

από τη Nicole King

17 Φεβρουαρίου 2021

Εάν είστε μέλος ενός οργανισμού που διαφωνεί με τη λεγόμενη «θεωρία των  φύλων» ή υποστηρίζετε τη φυσική και παραδοσιακή οικογένεια ως τη θεμελιώδη μονάδα μιας υγιούς κοινωνίας, να είστε προσεκτικοί. Η "αστυνομία των φύλων" των Ηνωμένων Εθνών ενδέχεται να σας επισκεφθεί.

Σε ένα πρόσφατο κάλεσμα υποβολής σε μια  θεματική αναφορά προς τα  Ηνωμένα Έθνη, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου ( Independent Expert on Sexual Orientation and Gender Identity) ή  αλλιώς «IE SOGI», ζήτησε από τα κράτη  μέλη να κατονομάσουν συγκεκριμένους «ακτιβιστές» που διαφωνούν με την έννοια της « Ταυτότητα φύλου.»   Πιο συγκεκριμένα, ο σημερινός IE SOGI, Victor Madrigal-Borloz, ρώτησε:

   «Έχουν υπάρξει δημόσιες εκφράσεις ή δηλώσεις πολιτικών ή / και θρησκευτικών ηγετών που έχουν οδηγήσει σε αόριστη καθυστέρηση, τροποποίηση ή καταστολή των δράσεων, δραστηριοτήτων, έργων, δημόσιων πολιτικών ή της εφαρμογής των πλαισίων για τα φύλα;»

Επιπλέον:   «Ποιοι είναι οι κύριοι παράγοντες που υποστηρίζουν ότι οι υπερασπιστές των ΛΟΑΤKI ανθρωπίνων δικαιωμάτων προωθούν τη λεγόμενη «ιδεολογία των φύλων »; Ποια είναι τα κύρια επιχειρήματά τους;  Υπήρξαν αποτελεσματικοί στην υποβάθμιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΛΟΑΤKI ατόμων; Έχουν επηρεάσει άμεσα ή έμμεσα οι στρατηγικές τους τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών και των κοριτσιών; »

Το ερευνητικό ίδρυμα που εδρεύει στις ΗΠΑ, με τίτλο Center for Family & Human Rights, (Κέντρο Οικογενειακών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), το οποίο παρακολουθεί τη συζήτηση σχετικά με την οικογένεια σε επίπεδο  ΟΗΕ από το 1997, ανέφερε ότι ο σκοπός αυτής της πρόσκλησης είναι πιθανότατα να βοηθήσει τον ΟΗΕ να δημιουργήσει μια «μαύρη λίστα» πολιτικών, κυβερνήσεων, θρησκευτικών ηγετών, ΜΚΟ και άλλων, που αντιτίθενται στην ιδεολογία των φύλων και αντ' αυτής προωθούν τη ζωή και τη φυσική παραδοσιακή οικογένεια.

Δυστυχώς, μια τέτοια ερμηνεία φαίνεται εύλογη. Από το διορισμό του ως "IE SOGI" το 2017, ο  Borloz έχει αρχίσει τον πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε προωθεί διεθνώς την αντίληψη ότι το βιολογικό φύλο είναι σημαντικό ή τολμά να αμφισβητήσει τις κύριες αρχές της «θεωρίας των φύλων». Σε μια έκθεση του το 2019 στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο  Borloz προειδοποίησε:

«Στην ευρύτερη αντίληψή της, «η κοινωνική συμπερίληψη» απαιτεί επείγοντα μέτρα για την κατάργηση των συστημάτων καταστολής που επιβάλλουν την ιδέα ότι η διαφορετικότητα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου είναι με κάποιο τρόπο επιβλαβής για την κοινωνία»

Έχει επίσης ζητήσει την  ολοκληρωτική, διεθνή απαγόρευση της λεγόμενης «θεραπείας μετατροπής» - που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται με ανεπιθύμητη σεξουαλική έλξη προς το ίδιο φύλο ή με τη σεξουαλική σύγχυση δεν θα μπορούν να λαμβάνουν βοήθεια για να εναρμονίσουν την ψυχική τους κατάσταση με τη βιολογική τους πραγματικότητα, ακόμα κι αν είναι αυτό που οι ίδιοι επιθυμούν. Ο ΟΗΕ έχει καταστήσει σαφές ότι η ατζέντα του είναι να κλείσει τελείως όλους τους πολιτικούς, θρησκευτικούς και άλλους ηγέτες που αντιτίθενται στο μήνυμά του σχετικά με τη ρευστότητα των φύλων και να υποστηρίξει την «εγκυρότητα ενός ευρέος φάσματος σεξουαλικών προσανατολισμών και ταυτοτήτων φύλου».

Η διαμόρφωση μιας τέτοιας «μαύρης λίστας» δεν πρέπει να ληφθεί επιπόλαια υπόψη. Τέτοιες λίστες αποτελούν μια κατάφωρη προσπάθεια συντριβής του δικαιώματος υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας, που δεν βασίζεται σε σοβαρά επιστημονικά επιχειρήματα  αλλά στον φόβο, τον εξαναγκασμό και σε ευκαιριακές συμμαχίες. Το πρόβλημα  όμως είναι ότι ακόμη και καλοπροαίρετοι άνθρωποι πιστεύουν και προοδευτικά αποδέχονται αυτά τα  επιχειρήματα, απλώς επειδή τα ακούν συνεχώς και όχι επειδή τα εγκρίνουν με τη λογική.

Εφόσον όλοι εμείς επιθυμούμε να προστατεύσουμε το δίκαιο, διαχρονικό και  παγκόσμιο δικαίωμα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας, και επιπλέον θέλουμε να υπερασπιστούμε την ικανότητα των ανδρών να είναι άνδρες, των γυναικών  να είναι γυναίκες και το δικαίωμα των παιδιών να έχουν και μητέρα και πατέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε τέτοιες ενέργειες του ΟΗΕ,  οι οποίες σαφώς επιδιώκουν να μας στοχοποιήσουν, να μας απομονώσουν και να καταστρέψουν τη φυσική οικογένεια .

 

Πηγή: ifamnews.com

 

Ετικέτες: Αξίες του Γάμου και της Οικογένειας

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.