Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Ο Άνθρωπος εξαφανίζεται: Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

maternity ward 02    

«Το μέλλον της ανθρώπινου είδους εναποτίθεται πλέον σε εκείνα τα έθνη ή τις κοινότητες που είναι έτοιμες να ενστερνιστούν και να υποστηρίξουν το φυσικό οικογενειακό μοντέλο».

Allan Carlson, Ph.D, 20 Ιουλίου, 2020

International Family News Network (IFN)

Η εκ των τελευταίων μεγάλων Άγγλων μυθιστοριογράφων P.D.James έγραψε ένα καταθλιπτικό μυθιστόρημα το 1992 με τίτλο The Children of Men. Αναφερόμενο στο έτος 2021, το μυθιστόρημα περιγράφει έναν κόσμο όπου όλα τα ανθρώπινα άρρενα όντα έχουν στειρωθεί και τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί. Καθώς και η τελευταία γενιά συμπληρώνει τα 25 της , στις κοινωνίες γίνονται αποδεκτές παράξενες πεποιθήσεις, πράξεις ανείπωτης σκληρότητας, συστηματική ευθανασία και μια γενικευμένη απελπισία.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα στο διακεκριμένο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «The LANCET»*, το ανθρώπινο είδος οδεύει προς το τέλος του με μαθηματική ακρίβεια! Χρηματοδοτούμενη από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, αυτή η πολυπαραγοντική έρευνα δείχνει ότι η ανθρώπινη γονιμότητα πέφτει σε όλο τον κόσμο με απίστευτο ρυθμό. Τα μισά από τα έθνη βρίσκονται τώρα κάτω από το ποσοστό αντικατάστασης του πληθυσμού, που είναι κατά μέσο όρο 2,1 παιδιά ανά γυναίκα. Μέχρι το 2100, σχεδόν όλες οι χώρες θα έχουν συρρικνωμένους πληθυσμούς.

Ορισμένες χώρες όπως η Ιαπωνία και η Ισπανία, θα δουν τον πληθυσμό τους να πέφτει πάνω από 50%. Ο πληθυσμός της Ιταλίας προβλέπεται επίσης να μειωθεί από τα 61 στα 28 εκατομμύρια. Η σημερινή πολυπληθής Κίνα θα συρρικνωθεί κατά περίπου 40%.

Εάν συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις, θα υπάρξουν περίεργες αλλαγές και στη δομή των πληθυσμών. Το 1950, υπήρχαν 25 νέες γεννήσεις για κάθε άτομο που προσέγγιζε τα 80 έτη. Μέχρι το 2100 θα υπάρχει μόνο μία. Ενώ εκείνοι άνω των 80 ετών ανέρχονταν σε 141 εκατομμύρια το 2017, αυτή η ομάδα θα ανέλθει στα 866 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του αιώνα, καθώς οι πολύ ηλικιωμένοι φαίνονται να "κληρονομούν τη γη". Οι «προοδευτικές» κοινωνίες σπεύδουν να αγκαλιάσουν την ευθανασία, τη βρεφοκτονία, την "ανακατασκευή" του φύλου των παιδιών, καθώς και άλλες περίεργες ιδέες και σκληρότητες που είναι αδύνατον να περιγραφούν.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Όπως σημειώνει η μελέτη του περιοδικού, «η συνεχιζόμενη τάση των γυναικών προς την μακροχρόνια εκπαίδευση και η πρόσβασή τους στην αντισύλληψη» επιταχύνουν τη μείωση του πληθυσμού. Στην πραγματικότητα, αυτή η μείωση των γεννήσεων είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών προπαγάνδας και κοινωνικής αναδιαμόρφωσης που χρηματοδοτήθηκαν, στο ξεκίνημά τους από το Rockefeller Foundation και πιο πρόσφατα, μεταξύ άλλων, από το Gates Foundation.

Αυτή η εκστρατεία ξεκίνησε τον πόλεμο στη μητρότητα ορίζοντάς την ως «βάρος» ή «ασθένεια», χρηματοδότησε επιθετικές εκστρατείες υπέρ της άμβλωσης και του ελέγχου των γεννήσεων και επιτέθηκε στις νομικές δομές που προστατεύουν τη φυσική οικογένεια.

Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες; Απροσδόκητα, η τηλεόραση του BBC συμβουλεύτηκε για αυτές έναν έντιμο ερευνητή για το δημογραφικό - τον καθηγητή Christopher Murphy - ο οποίος σχολιάζει: «είναι εξαιρετικά δύσκολο να το σκεφτεί κανείς σε όλη του την έκταση και να εκτιμήσει πόσο μεγάλο είναι αυτό το ζήτημα…. Είναι εντυπωσιακό! Οι περισσότεροι εξακολουθούν να γελούν με το πρόβλημα, και να υποθέτουν ότι οι γυναίκες θα αγνοήσουν την προπαγάνδα και τα τεράστια αντικίνητρα για τις γεννήσεις, και «απλώς θα αποφασίσουν να κάνουν περισσότερα παιδιά». Ο συγγραφέας το ονόμασε αυτό «θεωρία του πελαργού» της ανθρώπινης αναπαραγωγής, μια μορφή σκοτεινής μαγικής σκέψης που επηρεάζει τις παγκόσμιες ελίτ.

Τα πραγματικά ερωτήματα που τίθενται είναι: Ποιος θα συνεισφέρει και θα πληρώνει για την υγειονομική περίθαλψη των ηλικιωμένων; Πώς θα χρηματοδοτηθούν τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης καθώς ο αριθμός των εργαζομένων θα πέφτει κατακόρυφα και εκείνοι που την έχουν ανάγκη θα αυξάνονται; Τι θα συμβεί όταν οι μετανάστες - που καλούνται επί του παρόντος από κάποια γερασμένα έθνη για να φροντίσουν τους ηλικιωμένους τους - δεν θα έρχονται πλέον, από πουθενά;

Η έκθεση του LANCET προσφέρει μια αξιοσημείωτη λύση: «οι εξελίξεις στη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη» μπορεί να σώσουν την κατάσταση! Πράγματι, όπως σημειώνεται εδώ και καιρό από κάποιους σκεπτικιστές ο πραγματικός στόχος της εκστρατείας «έλεγχος του πληθυσμού» ήταν πάντα η εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής… και, παρεμπιπτόντως, η άνοδος των μηχανών! Ο Εξολοθρευτής δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία, αλλά η βέλτιστη λύση για τους παγκοσμιοποιημένους ηγέτες.

Ευτυχώς, αυτή η έκθεση σημειώνει επίσης ότι έθνη όπως η Ουγγαρία, η Σλοβακία και η Πολωνία αρνούνται να δεχθούν τέτοιες εξελίξεις ως τετελεσμένα γεγονότα. Kαθώς έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με βαριές καταγγελίες που αφορούν την οικονομική αυτοκρατορία του George Soros, κινητοποιούν το νόμο και τη δημόσια πολιτική για την υποστήριξη του φυσικού γάμου και των μεγάλων οικογενειών. Στην περίπτωση της Ουγγαρίας, αυτή η προσπάθεια φτάνει σε κόστος κοντά σε ένα εκπληκτικό, αν και απαραίτητο, 5% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος.

Καθώς η μελέτη του LANCET καθιστά απολύτως σαφές, «το μέλλον της ανθρώπινης φυλής βασίζεται σε εκείνα τα έθνη ή τις κοινότητες που είναι έτοιμες να επιβεβαιώσουν και να υποστηρίξουν το φυσικό οικογενειακό μοντέλο».

*ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Stein Emil Vollset, et al, “Fertility, Mortality, Migration, and Population Scenarios for 195 Countries and Territories from 2017 to 2100: A Forecasting Analysis for the Global Burden of Disease Study,” The LANCET, published online July 14, 2020; at: https://doi.org/10.1-16/S0140-6736(20)30677-2

(Stein Emil Vollset, κ.ά., «Σενάρια γονιμότητας, θνησιμότητας, μετανάστευσης και πληθυσμού για 195 χώρες και περιοχές από το 2017 έως το 2100: Μια ανάλυση προβλέψεων για τη μελέτη της παγκόσμιας επιβάρυνσης από τις ασθένειες», The LANCET, που δημοσιεύθηκε online στις 14 Ιουλίου, 2020 · στο: https://doi.org/10.1-16/S0140-6736(20)30677-2 )

 

Πηγή: ifamnews.com

 

Ετικέτες: Αξίες του Γάμου και της Οικογένειας

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.