Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Μιά Κοινωνική Ζωή, ή αλλιώς, ή Καταθλιψη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (A Social Life | Award Winning Short Film | Social Media Depression)


Εισαγωγή:

Ζείς στα αλήθεια τη ζωή που ανεβάζεις;

Η "Κοινωνική Ζωή" είναι μια ταινία μικρού μήκους για μια γυναίκα καριέρας που ονομάζεται Meredith. Η  Meredith ζει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν ... online. Προσπαθεί να έχει μια ισορροπία στη καθημερινότητά της: να παραμένει σε φόρμα, εργάζεται σκληρά και είναι σε επικοινωνία με τους φίλους της. Έχει δημιουργήσει μια "εικόνα" την οποία προβάλλει στην ευρύτερη βάση φίλων στα κοινωνικά μέσα.

Αλλά ξυπνάει μια μέρα και συνειδητοποιεί ότι το είδωλό της δεν είναι παρά μια  συλλογή φωτογραφιών που έχει μοιραστεί με τους άλλους. Είναι αυτή η αληθινή ζωή της;

Ή απλά μια προσεκτικά επιμελημένη ετικέτα;

Η πραγματική ζωή αρχίζει όταν σβήσουν οι οθόνες.

 

Μετάφραση βίντεο:

-Όχι αυτό το Σαββατοκύριακο μαμά, λυπάμαι τόσο πολύ..

- Μέρ, είσαι σίγουρη; Νομίζω σε έβλεπα περισσότερο όταν έμενες στη Νέα Υόρκη. Ξέρεις οι γείτονες μας προσκαλούν για barbeque…Νομίζω πρέπει να το σκεφθείς ξανά..

-Όχι  μαμά, και ξέρεις τώρα μόλις επέστρεψα από τη δουλειά και έχω να ετοιμάσω βραδυνό. Θα σου τηλεφωνήσω αύριο το πρωί, Εντάξει; Σ αγαπάω.

-Και εγώ σ αγαπάω.

 

Πηγή: youtube.com

 

 

Ετικέτες: Διαδίκτυο και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.