Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Το Nickelodeon επιβεβαιώνει ότι ο Μπόμπ Σφουγγαράκης είναι gay (Lifestyle Nickelodeon Confirms That Spongebob Is Gay)


Σχόλιο Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά:
Το “coming out” του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αναμενόμενο για αυτούς που γνώριζαν τη σειρά. Παρόλα αυτά δεν παύει να προκαλεί λύπη και αγανάκτηση το γεγονός πως ο δημοφιλής  παιδικός χαρακτήρας υπήρξε για χρόνια εργαλείο χειραγώγησης και εξαπάτησης των ανίδεων  παιδιών και των γονέων που του εμπιστεύτηκαν την ψυχαγωγία τους.

Δυστυχώς από δω και πέρα τα κρούσματα θα πληθαίνουν ενώ ανάλογα στοιχεία υπάρχουν και για άλλους κολοσσούς της παιδικής ψυχαγωγίας που με τις παραγωγές τους εξυπηρετούν την καθοδήγηση των παιδιών στον LGBTQI+ τρόπο ζωής. Στα παραδείγματα ανήκει η παλαιότερη ταινία της Disney-Pixar «Frozen» με  τη γνωστή Έλσα, η  πρόσφατη “Onward, αλλά και η επερχόμενη ταινία της ίδιας εταιρίας “Finding Dory” όπου πολλοί χαρακτήρες είναι ΛΟΑΤΚΙ και προωθούν αυτό το τρόπο ζωής ως φυσιολογικό. Συστήνουμε στις οικογένειες να απέχουν από όλα αυτά τα είδη ταινιών, διότι δίνουν λάθος πρότυπα ζωής στα παιδιά τους και θα τα φέρουν σε μεγάλη σύγχυση .

_________________

Με τον εορτασμό του κινήματος Pride, η Nickelodeon ανακοίνωσε επίσημα ότι ο από ετών αγαπημένος χαρακτήρας της, Μπομπ Σφουγγαράκης είναι πράγματι ομοφυλόφιλος.


Η Nickelodeon χρησιμοποίησε το Twitter για να γιορτάσει τον "μήνα υπερηφάνειας", "Pride
month", και να μοιραστεί ότι ο από ετών γνωστός , δημοφιλής χαρακτήρας Spongebob είναι μέλος της κοινότητας LGBTQ, λέγοντας, "Γιορτάζοντας το #Pride με την κοινότητα LGBTQ + και τους φίλους τους αυτόν τον μήνα και κάθε μήνα."


Το Tweet περιλάμβανε φωτογραφίες από τρεις διάσημους χαρακτήρες του Nickelodeon που είναι γνωστό ότι είναι γκέι: τον Schwoz
Schwartz από τον Henry Danger και την Korra από το Avatar: The Legend of Korra, και φυσικά τον Μπομπ.


Οι θαυμαστές του Nickelodeon έχουν μάθει εδώ και  καιρό ότι η Κόρα είναι αμφιφυλόφιλη, όπως αποκαλύφθηκε στην ίδια την σειρά. Όσο για τον Schwoz, ο ηθοποιός που τον παίζει, ο Michael
D. Cohen, είναι τρανσέξουαλ. Είχαν όμως  οι θαυμαστές αυτήν την υποψία για τον Μπομπ; Ναι, εδώ και  μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, η αποκάλυψη δεν αποτελεί έκπληξη για τους περισσότερους. Η Nickelodeon δεν διευκρίνισε τον ακριβή σεξουαλικό προσανατολισμό του Spongebob και απενεργοποίησε τις απαντήσεις στο tweet της. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές του να γιορτάσουν την αποκάλυψη.

 

Πηγή: wersm.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Τηλεόραση

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.