Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Ο μπαμπάς του «Squid Game» «σκοτώνει» ηλικιωμένους

squid game 01 

Να σοκάρει ξανά ετοιμάζεται ο δημιουργός του «Squid Game», καθώς υπόσχεται ότι το νέο δημιούργημά του θα είναι ακόμη πιο διεστραμμένο, πιο βίαιο και πιο αποτροπιαστικό από την τηλεοπτική σειρά που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης παγκοσμίως στο Netflix.

Η ταινία για την οποία ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ γράφει το σενάριο έχει τίτλο «Killing Old People Club», το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Το κλαμπ που σκοτώνει ηλικιωμένους», και από μόνο του τα λέει σχεδόν όλα για την υπόθεση. «Θα είναι πιο βίαιο από το “Squid Game”» δήλωσε ο Χουάνγκ κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης MIPTV στις Κάννες της Γαλλίας. Τόνισε, μάλιστα, ότι η ταινία «Killing Old People Club» θα είναι τόσο ακραία, που ο ίδιος θα χρειαστεί να κρυφτεί για να μην τον βρουν οι ηλικιωμένοι μετά την κυκλοφορία της.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει ήδη γράψει 25 σελίδες για το σενάριο της «νέας αμφιλεγόμενης ταινίας», όπως την αποκάλεσε, προσθέτοντας αινιγματικά ότι για το περιεχόμενό του αντλεί έμπνευση από τον Ουμπέρτο Εκο. Τα έργα του Ιταλού φιλοσόφου και συγγραφέα συχνά αφορούν δολοφονίες, αποπλάνηση, συνωμοσίες και θρησκεία.

 

Πηγή: newsbreak.gr

 

Ετικέτες: Τηλεόραση

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.