Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

50.000 άτομα σε πορεία διαμαρτυρίας στο Βελιγράδι, Σερβία, κατά της πολύχρωμης παρέλασης

europride parade vienna 01


Φωτό: Από το
Euro Pride 2019 στη Βιέννη της Αυστρίας στις 15 Ιουνίου 2019. (Φωτογραφία JOE KLAMAR / AFP)


BREITBART News Network

Thomas DWilliams, Ph.D.

15 Αυγούστου 2022

Η Ορθόδοξη Εκκλησία υποστήριξε την πορεία που είχε στόχο να υπερασπιστεί την παραδοσιακή οικογένεια και να δηλώσει την αντίθεση της στην LGBT καθοδήγηση των παιδιών.

ΡΩΜΗ — Περίπου πενήντα χιλιάδες διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Σερβικής πρωτεύουσας, του Βελιγραδίου, την Κυριακή 14/08/22 , ζητώντας την ακύρωση της επερχόμενης εκδήλωσης EuroPride που έχει προγραμματιστεί για τις 12-18 Σεπτεμβρίου.

Με συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!» και «Σταματήστε την παρέλαση της ντροπής!»,  οι κάτοικοι του Βελιγραδίου συγκεντρώθηκαν και έκαναν τη δική τους πορεία για να υποστηρίξουν τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην LGBT καθοδήγηση, σύμφωνα και με τα μέσα ενημέρωσης.

Το EuroPride, μια πολυήμερη εκδήλωση που χρηματοδοτείται από την LGBT κοινότητα, φιλοξενείται από μια διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη κάθε χρόνο. Πέρυσι η πόλη που την διεξήγαγε ήταν η Κοπεγχάγη της Δανίας.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Η διαμαρτυρία της Κυριακής είχε την υποστήριξη από τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην εκδήλωση gay pride που λαμβάνει χώρα στο Βελιγράδι.

 

Πηγή : breitbart.com

 

 

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.