Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Άλλος ένας ''εμβληματικός σούπερ-ήρωας'' έπεσε θύμα της ΛΟΑΤΚΙ+ επανάστασης…

another iconic american superhero 01 

«Στην αμερικανική λαϊκή κουλτούρα, ο Σούπερμαν είναι ο τέλειος εκφραστής της αρετής του ηρωισμού. Τώρα αυτή η αρετή περιλαμβάνει και τη σεξουαλική επιθυμία για έναν άντρα…»

LifeSiteNews

Από τον Jonathon Van Maren

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

(LifeSiteNews)- Τον Αύγουστο, γράψαμε ένα άρθρο σχετικά με τον queer μετασχηματισμό των DC Comics, που ανακοίνωσαν ότι ο Robin, ο βοηθός του Batman από το 1940, έκανε το coming-out του ως αμφιφυλόφιλος. Σημείωσα  τότε ότι καθώς η LGBT επανάσταση προχωρά, ούτε ένα από τα μεγάλα franchise της ψυχαγωγίας δεν θα μείνει ανέγγιχτο. Η Αμερική έχει τώρα έναν αμφιφυλόφιλο Robin, έναν gay Archie, τη λεσβία Jo March, δύο μαμάδες στον Clifford, έναν ομοφυλόφιλο κύριο Ratburn και έναν ολόκληρο στόλο LGBT χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση. Ήταν απλά θέμα χρόνου να ακολουθήσει ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας των κόμικς της Αμερικής.


Ο άντρας από ατσάλι, έκανε το coming- out του ως αμφιφυλόφιλος

Η DC Comics μόλις κυκλοφόρησε την πέμπτη έκδοση της σειράς "Superman: Son of Kal-El", "Σούπερμαν- ο γιός του Kal-El", στην οποία βλέπουμε τον Jon Kent,  παιδί του αυθεντικού Superman Clark Kent και της Lois Lane, σε μια queer σχέση. Τα τελευταία 80 χρόνια, κάθε έκδοση του Superman ήταν ερωτευμένη με τη Lois Lane, αλλά οι καιροί αλλάζουν και η Αμερική τελικά χρειάζεται μια νέα έκδοση του ήρωα. Αυτή η νέα εκδοχή σύμφωνα με το CNN, «θα επιβεβαιώσει ότι ο νέος Σούπερμαν… είναι αμφιφυλόφιλος, καθώς ερωτεύεται τον Jay Nakamura, έναν άντρα ρεπόρτερ».

Η νέα ερωτική επιλογή του Σούπερμαν θα προσφέρει στον Κέντ «έναν ώμο να ακουμπήσει, όταν η δουλειά του Σούπερμαν γίνεται πολύ σκληρή» ενώ σύμφωνα με τις εικόνες που έχει δώσει η DC Comics για να προκαλέσει τον ενθουσιασμό για τις νέες σειρές της, οι «Κεντ και Νακαμούρα μοιράζονται ένα φιλί καθώς κάθονται μαζί στη κορυφή ενός κτιρίου με τα πόδια τους να κρέμονται στο κενό». Σύμφωνα με τον Tom Taylor, έναν από τους συγγραφείς που εργάζονται στη σειρά, ο νέος queer Superman είναι αναγκαίος για τη σύγχρονη εποχή μας.

«Ο Σούπερμαν ήταν πάντα ένα σύμβολο ελπίδας, αλήθειας και δικαιοσύνης», δήλωσε. «Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ταυτίσουν τον εαυτό τους με τον πιο ισχυρό σούπερ ήρωα των κόμικς».

Θα δηλώσω εκ των προτέρων ότι δεν έχω επενδύσει προσωπικά σε κανένα από τα αμερικανικά βιβλία franchise-κόμικς. Το ευρωπαϊκό μου υπόβαθρο υποδηλώνει ότι ο Tintin και ο Asterix ήταν οι προτιμήσεις μου καθώς μεγάλωνα. Αλλά είναι αδύνατο να αγνοηθεί το γεγονός ότι σημαντικοί χαρακτήρες κόμικς όπως ο Superman που θεωρείται γνήσιος Αμερικανός, καθώς και τα γραφικά του Man of Steel  μαζί με έναν άντρα δημοσιογράφο με ροζ μαλλιά,  δημιουργούν αίσθηση για πολύ συγκεκριμένους λόγους: Δείχνουν πως ακόμη ένας σημαντικός Αμερικανός σούπερ ήρωας έχει πέσει θύμα της σεξουαλικής επανάστασης.

Όπως όμως το έθεσε ο Rod Dreher στο "The American Conservative": «Ποιος το ζήτησε αυτό; Ποιος ζήτησε από τους σούπερ ήρωες να έχουν σεξουαλική ζωή ή ομοφυλοφιλική σεξουαλική ζωή; Τι νόημα έχει  ο ιδεολογικός αποικισμός των σούπερ ηρώων;  Πώς φτάσαμε η σύγχρονη μυθολογία της εποχής μας, να απαιτεί η μη κανονική σεξουαλική επιθυμία να αποτελεί από δω και πέρα σταθερό χαρακτηριστικό των "ημίθεων” της ποπ κουλτούρας μας";  Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ταυτότητα του Σούπερμαν έχει συνδεθεί με την Αμερική για το υπόλοιπο του αιώνα ».

«Στην αμερικανική λαϊκή κουλτούρα, ο Σούπερμαν είναι ο τέλειος εκφραστής της αρετής του ηρωισμού. Τώρα αυτή η αρετή περιλαμβάνει και τη σεξουαλική του επιθυμία για έναν άντρα. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η Αμερική το 2021 ».

Η αμερικανική βιομηχανία της ψυχαγωγίας παράγει δηλητήρια  εδώ και δεκαετίες, αλλά για την επόμενη δεκαετία θα είναι αδύνατο να τα αγνοήσουν όσοι προτίμησαν ως τώρα να κλείσουν τα μάτια τους και  να αγνοήσουν τις φρικιαστικές επιθέσεις που γίνονται στη χριστιανική πίστη και ηθική  μέσα από τον κινηματογράφο, την TV και την ποπ κουλτούρα. Το κίνημα LGBT δεν είναι ικανοποιημένο με δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως ο Robin - θέλουν τον Superman,  τον Captain America και τον Batman. Θέλουν επίσης τα μεγάλα ονόματα στο franchise των  ταινιών - και υποψιάζομαι ότι τελικά θα τα αποκτήσουν. Σε τελική ανάλυση, γιατί όχι…;

Κάποια από όλα αυτά συμβαίνουν από την  επιθυμία του κινήματος LGBT να χρησιμοποιήσει την ψυχαγωγία για να προσηλυτίσει στην κοσμοθεωρία του. Από την άλλη μεριά είναι η επιθυμία τους να πετάξουν στα μούτρα όλων εκείνων που εξακολουθούν να διαφωνούν μαζί τους την πολιτιστική τους νίκη. Δεν μπορούμε πια να έχουμε ωραία πράγματα, και ο λόγος είναι η σεξουαλική επανάσταση.

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.