Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η Apple συνεχίζει την τρανς παραφροσύνη

apple continues the transgender insanity 01  

Ακόμη και τα emoji αντανακλούν την τρέλα της  σύγχρονης «κοινωνικής ευαισθησίας». Αυτό που κάποτε θεωρούνταν περιθωριακό, τώρα η  Apple και τα παρόμοια μεγαθήρια του διεθνούς εταιρικού κόσμου, το προβάλλουν με κάθε τρόπο.

International Family News,

Από τον Robert Siedlecki

1 Φεβρουαρίου 2022

Η Apple συνεχίζει την τρανσέξουαλ παραφροσύνη

Οι εταιρείες, τα πανεπιστήμια και οι κυβερνήσεις της woke κουλτούρας, έκαναν στροφή προς τα πίσω για να ικανοποιήσουν τις ακόρεστες απαιτήσεις του ριζοσπαστικού τρανς  λόμπι. Μεταξύ των άλλων, επέτρεψαν σε βιολογικούς άνδρες που «αυτοπροσδιορίζονται» ως γυναίκες, ακόμα κι αν αυτοί οι άνδρες δεν έχουν διάγνωση δυσφορίας φύλου ή έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν την ανδρική τους ανατομία, να αγωνίζονται σε γυναικείες αθλητικές ομάδες, να χρησιμοποιούν γυναικεία αποδυτήρια, ντους  και τουαλέτες και να διαμένουν σε ξενώνες που φιλοξενούν γυναίκες για ενδοοικογενειακή βία.

Η τρέλα αυτής της πολιτικής ιδεολογίας φαίνεται στην περίπτωση της Lia Thomas, ενός βιολογικού άνδρα που αυτοπροσδιορίζεται ως «θηλυκός» διατηρώντας και την ανδρική του ανατομία. Ο Thomas έχει λάβει άδεια να συμμετάσχει στη γυναικεία ομάδα κολύμβησης του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και έχει ήδη καταρρίψει αρκετά γυναικεία ρεκόρ. Ταυτόχρονα, οι ευνόητες ανησυχίες ιδιωτικότητας των συμπαικτριών του όταν πρέπει να μοιράζονται τα αποδυτήρια και να βλέπουν την ανδρική του ανατομία αγνοούνται κατάφωρα από τις πανεπιστημιακές αρχές. Ο κόσμος πραγματικά έχει έλθει τα πάνω κάτω…

Τώρα, η Apple, μια από τις «πολιτικά ορθότερες» εταιρείες στον κόσμο, αποφάσισε υποκλινόμενη στους ριζοσπαστικούς τρανς “θεούς” να προχωρήσει και να υποτιμήσει ακόμη περισσότερο τις γυναίκες. Όπως αναφέρθηκε από το Fox Business, η Apple έχει δημιουργήσει ένα emoji «έγκυο άτομο» και ένα «έγκυος άνδρας» για τους χρήστες iPhone.

Υπάρχουν πολλά τρελά σε όλα αυτά. Καταρχήν «έγκυο άτομο» είναι ο “άλλος” τρόπος να πεις «γυναίκα». Η επιθυμία των «ευαισθητοποιημένων» ριζοσπαστών να υποστηρίξουν το κίνημα των τρανσέξουαλ χρησιμοποιώντας «συμπεριληπτική» γλώσσα εις βάρος των γυναικών, είναι αυτό που προκαλεί τις φεμινιστικές ακρότητες. Διαβάζοντας ένα άρθρο με τίτλο «Δημιουργώντας έναν κόσμο ισότητας για τους ανθρώπους που έχουν έμμηνο ρύση», μία σύγχρονη συγγραφέας, έγραψε στο Twitter: «Άνθρωποι που έχουν έμμηνο ρύση…. είμαι σίγουρη ότι παλιά υπήρχε μια λέξη για αυτούς τους ανθρώπους…. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό…;»
  

apple continues the transgender insanity 01

  
Δεύτερον, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "έγκυος άνδρας".
Μόνο μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος, ανεξάρτητα από το πόσο οι σκληροί τρανς ριζοσπάστες επιθυμούν να μην ήταν έτσι. Μια βιολογική γυναίκα που «προσδιορίζεται» ως άνδρας εξακολουθεί να είναι μια βιολογική γυναίκα, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει το ριζοσπαστικό κίνημα των τρανσέξουαλ. Εάν μείνει έγκυος, αυτό θα συμβεί επειδή είναι γυναίκα. Τελεία. Οι σκέψεις πάντα θα συντρίβονται όταν έλθουν αντιμέτωπες με το απόρθητο τείχος της πραγματικότητας.

Με την κυκλοφορία από την Apple των emoji «έγκυος» και «έγκυος άνδρας», αναρωτιέται κανείς πότε το ριζοσπαστικό κίνημα των τρανς θα σταματήσει να αρνείται την πραγματικότητα και θα σταματήσει να υποτιμά τις γυναίκες. Φαίνεται πως ούτε τα emoji δεν είναι ασφαλή από τον ριζοσπαστικό όχλο. Τι θα γίνει εάν εμείς δεν πάρουμε θέση; Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν τη λογική και την αλήθεια πρέπει να μιλήσουν πριν μας οδηγήσουν να πιστέψουμε, αυτά που προειδοποίησε ο Όργουελ, ότι «Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η ελευθερία είναι σκλαβιά. Η άγνοια είναι δύναμη."

 

Πηγή: ifamnews.com

 

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.