Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η προσωπική ιστορία του Walt Heyer (Former Transgender Woman Tears Apart Lies of LGBT Activists) - The Daily Signal

 

Ο πρώην Transgender Woman Walt Heyer μοιράζεται την ιστορία του για την χειρουργική επέμβαση αλλαγής του φύλου του και για το πως συνειδητοποίησε αργότερα σε ποιά δυσάρεστη περιπέτεια ενέπλεξε τον εαυτό του.

Walt Heyer,

WaltHeyer.com

Ονομάζομαι Walt Heyer και στο παρελθόν ήμουν transgender.  

Πράγματι έζησα οκτώ έτη ως transgender θηλυκό.

Ο λόγος για τον οποίο δεν είμαι πλέον transgender είναι γιατί ανακάλυψα την αλήθεια, κατάλαβα...., μου πήρε αρκετό καιρό να ανακαλύψω την αλήθεια.

Άρχισα το ταξίδι μου σε αυτό που ονομάζουν transgenderism, διαφυλικότητα, στην ηλικία των τεσσάρων ετών, και πάλευα με την ταυτότητα του φύλου μου για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.


Παντρεύτηκα λίγο αργότερα από τα 20 χρόνια μου,
έκανα δύο παιδιά, εργάστηκα ως ειδικός σε μιά εταιρία αυτοκινήτων, εργάστηκα για τις διαστημικές αποστολές του Apollo ως συνεργάτης μηχανικός στο σχεδιασμό των ψυκτικών συνδεσμολογιών του, και ακόμη και τότε εξακολουθούσα να παλεύω με την ταυτότητα φύλου μου, πήγα λοιπόν σε έναν από αυτούς τους ανθρώπους που αποκαλούνται ειδικοί σε θέματα ταυτότητας φύλου· στην πραγματικότητα αυτός ο τύπος στον οποίο απευθύνθηκα ήταν ο τύπος ο οποίος συνέγραψε τις πρωτότυπες κατευθυντήριες οδηγίες αντιμετώπισης για τα άτομα με διαταραχή ταυτότητας φύλου -Harry Benjamins International Standards of Care…- οπότε εθεωρείτο ειδικός στο θέμα, και έβαλε σε εμένα την διάγνωση της Διαταραχής ταυτότητας φύλου ή αλλιώς της Δυσφορίας φύλου και είπε: «η θεραπεία για τα προβλήματά σου τα οποία ξεκίνησαν στην ηλικία των τεσσάρων ετών είναι η ορμονοθεραπεία και το χειρουργείο για αλλαγή των χαρακτηριστικών του φύλου σου.»

 Έτσι μπήκα στα θεραπευτικά πρωτόκολλα και πέρασα τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τότε που πρωτοδιαγνώστηκα (ως το χειρουργείο) αναρωτώμενος εάν αυτό που θα έκανα θα είχε αποτέλεσμα και στο τέλος τον Απρίλιο του 1983 έκανα την εν λόγω επέμβαση στο Trinidad, Colorado.


former transgender woman tears apart lies of lgbt activists 03  

Ήταν λίγα χρόνια μετά από αυτό, περίπου πέντε ή έξι που άρχισα να μελετώ ψυχολογία και ειδικότερα τις εξαρτήσεις στο UC, Santa Cruz, και άρχισα να ανοίγω βιβλία και να κατανοώ πως τα άτομα τα οποία προσδιορίζονται ως transgender στην πραγματικότητα υποφέρουν από μια ποικιλία από συννοσηρότητες όπως σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή, διαταραχή δυσμορφικής αντίληψης του σώματος, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και πολλές άλλες διαταραχές που οι άνθρωποι που είναι ειδικοί όπως ήταν ο δικός μου γιατρός, ουδέποτε δίνουν κάποια σημασία.

Και σας μιλώ ειλικρινα από τη δική μου οπτική γωνία ως ένας νεαρός που είχε αυτή την πορεία, η αιτία για μένα ήταν η κακοποίηση στην παιδική μου ηλικία η οποία δεν έπρεπε να είχε γίνει.

 

Πηγή: youtube.com

 

  

 

Ετικέτες: Ευθανασία, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.