Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Ημερίδα για την Οικογένεια με τίτλο: «Γάμος και οικογένεια στο στόχαστρο»

hmerida gamos kai oikogeneia 01 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα για την Οικογένεια

«Γάμος και οικογένεια στο στόχαστρο» είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνουν ορθόδοξοι χριστιανικοί σύλλογοι και η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

Στην ημερίδα θα ομιλήσουν ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, με θέμα «Πατρότητα και μητρότητα: αναγκαίοι όροι υγιούς ανατροφής των παιδιών» και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα «Γάμος ομοφυλοφίλων: νομική θεώρηση», ενώ θα συντονίζει ο κ. Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, Πρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ.

Η εκδήλωση έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το επίκαιρο αυτό θέμα, προβάλλοντας την ανάγκη να διατηρηθούν αναλλοίωτοι οι ιεροί θεσμοί του γάμου και της οικογένειας και να προστατευθούν τα παιδιά τα οποία θα κληθούν να μεγαλώσουν σε περιβάλλον που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.