Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Πώς θα απομυθοποιήσετε την διαφυλική ιδεολογία μέσα σε δύο λεπτά (How to debunk trangender madness in just two minutes)

 
Η Παιδίατρος Michelle Cretella,  πρόεδρος του American College of Pediatricians, εξηγεί γιατί η Διαφυλική Ιδεολογία ενώ κυριαρχεί ως πραγματικότητα μέσα στο μυαλό των trans ατόμων, ωστόσο πρόκειται και πάλι στην πραγματικότητα για μια φανταστική, παθολογική αντίληψη του εαυτού τους.

Αντικειμενικά η transgender ιδεολογία, υποστηρίζει πως οι άνθρωποι μπορούν να γεννηθούν μέσα σε λάθος σώμα. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι απόλυτα δυαδική. Αυτό το γνωρίζουμε από τη φύση όπου η αναπαραγωγή αποτελεί τον κανόνα, ενώ εμείς οι άνθρωποι είμαστε δεσμευμένοι με τη συγκεκριμένη διαδικασία  σεξουαλικής αναπαραγωγής. Απαιτείται απαραίτητα ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Οι γυναίκες είναι ΧΧ, αυτά είναι τα φυλετικά χρωμοσώματα, δηλ. οι γυναίκες έχουν δύο Χ, ενώ οι άνδρες έχουν ένα Χ και ένα Υ. Αυτά αποτελούν τους γενετικούς δείκτες. Είναι γενετικοί δείκτες για το θηλυκό και το αρσενικό αντίστοιχα. Δυαδικότητα. Αυτός είναι ο κανόνας και είναι αυταπόδεικτος.

Κάποιος που αυτοπροσδιορίζεται ως διαφυλικός, δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στο σώμα του. Η ταυτότητα φύλου, όλα  τα στοιχεία της ταυτότητάς μας βρίσκονται μέσα στις σκέψεις μας. Οι σκέψεις και τα αισθήματα δεν βρίσκονται μέσα στο «σκληρό» μας, προκύπτουν κατά την ανάπτυξη , και μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστά ή αντικειμενικά λανθασμένα.

Ο ορισμός της ψευδαίσθησης είναι πως είναι μια σταθερή, λανθασμένη πεποίθηση. Γι’ αυτό εάν εγώ επιμένω με σταθερότητα να υποστηρίζω πως είμαι η Μάργκαρετ Θάτσερ ή εμμένω σταθερά στο να υποστηρίζω πως είμαι γάτα ή ένας ακρωτηριασμένος παγιδευμένος σε ένα φυσιολογικό σώμα, είμαι παρανοϊκός. Και όντως υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν πως είναι ακρωτηριασμένοι και παγιδευμένοι μέσα σε ένα ακέραιο σώμα και διαγιγνώσκονται σωστά ως πάσχοντες από Διαταραχή Ταυτότητας ως προς την Σωματική Ακεραιότητα.

Αποτελεί αντίφαση, εάν επιθυμείς να αποκόψεις ένα χέρι ή ένα πόδι, να θεωρείσαι ότι πάσχεις διανοητικά, αλλά εάν θέλεις να αποκόψεις τους υγιείς μαστούς σου και τα γεννητικά σου όργανα, τότε να θεωρείσαι διαφυλικός, άρα και δεν έχεις κάποια νοητική δυσλειτουργία.

Τα άτομα με διαταραχή ανάπτυξης των χαρακτηριστικών του φύλου (intersex) χρησιμοποιούνται ως πιόνια στον πολιτικοποιημένο κατά βάση αγώνα για δικαίωση μιας νοητικής διαταραχής. Εύκολα τα χειρίζονται και τα καθοδηγούν, αφού τα υποτάξουν. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το πολιτικό δικαίωμα στην ψυχική νόσο, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι με το οποίο έχουμε να κάνουμε όσον αφορά στο κίνημα υπέρ των δικαιωμάτων των διαφυλικών ατόμων.

 

  

Πηγή: youtube.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.