Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η άβολη αλήθεια για τη monkeypox

monkeypoxs inconvenient truth 02 

Η νόσος έχει τις προτιμήσεις της… Και η αποφυγή της δεν έχει τόσο να κάνει με εμβόλια, ούτε με μέτρα έκτακτης ανάγκης για όλο το πληθυσμό. Έχει να κάνει με την  ώριμη συμπεριφορά και την έλλειψη συμβιβασμού με τις «ισότιμες σεξουαλικές επιλογές» και τα άλλα ανάλογα ψέματα…..

The Washington Stand

Ben Johnson

25 Ιουλίου 2022

Καθώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό για την ευλογιά των πιθήκων, monkeypox, (1) και ο Biden κήρυξε στις ΗΠΑ κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, ένας επιδημιολόγος δηλώνει ότι ο ευκολότερος τρόπος για να καταπολεμηθεί η εξάπλωσή της είναι να αποθαρρύνουν τις πρακτικές των «επιθετικά υπερδραστήριων ομοφυλόφιλων ανδρών».

Το CDC ανέφερε τη Δευτέρα ότι οι ΗΠΑ έχουν 2.890 διαγνωσμένα κρούσματα του ιού, ο οποίος προκαλεί πληγές και ανοιχτές βλάβες στο δέρμα. Οι αρχές δημόσιας υγείας αναγνωρίζουν ότι η ευλογιά των πιθήκων αφορά  σε μεγάλο βαθμό σε άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (MSM). «Από ότι φαίνεται η μετάδοση συνέβη μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας στο 95% των ατόμων με μόλυνση», σύμφωνα με μελέτη για την ευλογιά των πιθήκων που δημοσιεύθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο New England Journal of Medicine.(2)  Ειδικότερα, στα συμπεράσματα της μελέτης που περιέλαβε 528 περιστατικά που διαγνώστηκαν μεταξύ 27 Απριλίου και 24 Ιουνίου 2022, σε 43 τοποθεσίες και σε 16 χώρες αναφέρεται: «Συνολικά, το 98% των ατόμων με μόλυνση ήταν ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι άνδρες… και το 41% είχαν μόλυνση και από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, (HIV virus) ενώ η διάμεση ηλικία ήταν τα 38 έτη. Η μετάδοση υποπτευόμαστε πως συνέβη μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας στο 95% των ατόμων με μόλυνση»

Ένας στους τρεις ανθρώπους που βρέθηκαν θετικοί στην ευλογιά των πιθήκων είχε επισκεφτεί «χώρους σεξουαλικής επαφής» τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τη μελέτη, και ένας στους πέντε «παρακολούθησε μεγάλες συγκεντρώσεις (>30 άτομα), όπως οι εκδηλώσεις Pride.

«Αυτή η συγκεκριμένη έκρηξη της νόσου έχει τροφοδοτηθεί, από την ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα», δήλωσε ο Dr. Andrew G. Bostom, επιδημιολόγος και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Brown σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή “Washington Watch with Tony Perkins.” Τόνισε επίσης το εύρημα της μελέτης ότι όσοι προσβλήθηκαν από τον ιό είχαν κατά μέσο όρο πέντε σεξουαλικούς συντρόφους τους τελευταίους τρεις μήνες και το 20% ασχολούνταν με το «chemsex» (σεξ υπό την επήρεια ναρκωτικών).

Ένας άνδρας που προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος - ο Sebastian Köhn, και εργάζεται για το Open Society Foundations του George Soros - περιέγραψε τα βασανιστικά συμπτώματα που βίωσε αφότου παρευρέθηκε στις «γιορτές υπερηφάνειας της Νέας Υόρκης», όπου «έκανε σεξ με πολλούς άντρες το Σαββατοκύριακο»

monkeypoxs inconvenient truth 02


Ακτιβιστές της LGBTQ κοινότητας και πολλοί αξιωματούχοι δημόσιας υγείας - συμπεριλαμβανομένου του Dr. Anthony Fauci, ο οποίος διαμορφώνει την απάντηση της κυβέρνησης Biden - επιδιώκουν να διευρύνουν την αντίδραση της κυβέρνησης προς το γενικότερο πληθυσμό, ενισχύοντας τους «φόβους» για εκτεταμένη μετάδοση. (σημ. προφανώς για να μη στοχοποιηθούν ως υπεύθυνα τα άτομα που ασκούν τις συγκεκριμένες σεξουαλικές πρακτικές).  Ωστόσο, οι συνολικοί αριθμοί της μόλυνσης του γενικού πληθυσμού παραμένουν χαμηλοί: το υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης της χώρας είναι στην Ουάσιγκτον, όπου έχει μολυνθεί το 0,016% των κατοίκων, ακολουθούμενο από την πολιτεία της Νέας Υόρκης με 0,0045%.

Ανυπομονώντας να κατευνάσει τους LGBTQ ακτιβιστές στη βάση του Δημοκρατικού Κόμματος, η κυβέρνηση  Biden ανακοίνωσε ότι θα διανείμει 30.000 δόσεις του εμβολίου Jynneos και θα λάβει άλλες 150.000 δόσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Dr. Bostom με τη σειρά του προειδοποίησε ότι ο εμβολιασμός «έχει το δικό του προφίλ τοξικότητας — επομένως εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει η χρήση του να είναι εξαιρετικά στοχευμένη».

Ορισμένα κράτη έχουν αρνηθεί εντελώς το εμβόλιο. Οι κυβερνητικές αρχές στο Νέο Δελχί δήλωσαν τη Δευτέρα ότι δεν σχεδιάζουν να εισάγουν το φάρμακο στην Ινδία, η οποία έχει τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα, και το πιο πρόσφατο αφορούσε έναν 34χρονο που είπε ότι είχε παρευρεθεί σε ένα «πάρτι».

Ακόμη και εκείνοι που θέλουν μια επιθετική απάντηση στη νόσο παραδέχονται ότι η ευλογιά των πιθήκων είναι ένα εξειδικευμένο πρόβλημα. Στο Σικάγο, οι αξιωματούχοι διανέμουν το εμβόλιο σε gay λουτρά. «Το εμβόλιο δεν ενδείκνυται για το ευρύ κοινό», δήλωσε ο Massimo Pacilli, Αναπληρωτής Επίτροπος Ελέγχου Νοσημάτων του Σικάγο. «Υπάρχουν πάρτι, κοινωνικοί χώροι, σεξουαλικές λέσχες όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε τεστ ευλογιάς των πιθήκων», δήλωσε ο LGBTQ ακτιβιστής   Dr. Gregg Gonsalves στο περιοδικό Time.

Μέχρι στιγμής, η δημόσια συζήτηση για την καταπολέμηση του ιού περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τη θεραπεία της επιδημίας αντί για την αποθάρρυνση των υποκείμενων αιτίων. «Αν θέλουν να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, ίσως πρώτα χρειαστεί να καταργήσουν αυτές τις εφαρμογές όπως το Grindr και  ίσως να κλείσουν τα gay bar όπου έχει επικεντρωθεί μεγάλο μέρος αυτής της δραστηριότητας» δήλωσε ο δημοσιογράφος Tony Perkins. «Εννοώ, έκλεισαν τις εκκλησίες κατά τη διάρκεια του COVID», παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων ότι η προσέλευση στην εκκλησία αποτελεί παράγοντα ιδιαίτερης μετάδοσης του Covid»

«Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας ότι η συμπεριφορές μας έχουν συνέπειες», κατέληξε ο Perkins. «Αυτή η αρρώστια θα μπορούσε σαφώς να εξαλειφθεί όταν εξαρχής αποθαρρυνθούν τέτοιες σεξουαλικές πρακτικές. Και λυπάμαι αν κάποιοι το θεωρήσουν προσβλητικό για τα διαφορετικά ήθη τους αλλά αυτό είναι αυτό που πρέπει να γίνει στη πράξη», είπε ο   Dr.Bostom στον Perkins. «Ο πιο προφανής τρόπος για να αναχαιτιστεί αυτή η αρρώστια είναι να μην εμπλακείτε καθόλου σε αυτές τις πρακτικές σεξουαλικής συμπεριφοράς που είναι πολύ υψηλού κινδύνου».

_____________________________

Παραπομπές:

  1. https://www.newsit.gr/kosmos/eylogia-ton-pithikon-pagkosmio-synagermo-kirykse-o-pou/3569465/
  2. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2207323?emp=marcom&utm_source=nejmlist&utm_medium=email&utm_campaign=aomev2&utm_content=version-a&cid=DM1289135_Notable_Articles_Engaged&bid=1085268118

 

Πηγή: washingtonstand.com

 

 

Ετικέτες: Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.