Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η Εξαπάτηση για την προώθηση της Ευθανασίας. Γιατί δεν κάνεις Ευθανασία στο παιδί σου;

Η Tikva, η 20χρονη κόρη του Lionel Roosemont ζει παρουσιάζοντας μια σοβαρή πάθηση του εγκεφάλου της, η οποία εκδηλώθηκε ήδη από την στιγμή της γέννησής της.

 

Η Tikva, η 20χρονη κόρη του Lionel Roosemont ζει παρουσιάζοντας μια σοβαρή πάθηση του εγκεφάλου της, η οποία εκδηλώθηκε ήδη από την στιγμή της γέννησής της.

Περπατούσαμε με το παιδί μας, το οποίο καθόταν στο αναπηρικό του καροτσάκι, και κάναμε βόλτες και υπήρχαν άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζαμε, ήταν εντελώς ξένοι προς εμάς, και αυτοί μας πλησίαζαν και μας ρωτούσαν: γιατί δεν κάνετε Ευθανασία σε αυτό το παιδί;

 
AMY HASBROUCK

Δεν γνωρίζω ούτε ένα άτομο με αναπηρία, στο οποίο να μήν ειπώθηκε από φίλους, από την οικογένεια, από επαγγελματίες υγείας, και από αγνώστους ακόμη, πως θα ήταν καλύτερα για τους ίδιους να ήταν νεκροί, παρά να ήταν όπως αυτό το πρόσωπο.

 
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Ο LIONEL ΚΑΙ Η AMY ΕΙΝΑΙ Η EΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

Εάν κάποιος στις μέρες μας δεν είναι ούτε έξυπνος, ούτε όμορφος, ούτε πλούσιος, πως φαίνεται στα μάτια των πολλών ανθρώπων;

Ζούμε σε μιά κοινωνία που επιθυμεί να έχει μιά νέα φυλή, και οτιδήποτε δεν ταιριάζει με το τέλειο είδωλο, που εικονίζει την φυλή αυτή στις μέρες μας, πρέπει να περιοριστεί.

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=6lyJouByWeI

 

Ετικέτες: Ευθανασία, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.