Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Η Pixar εισάγει τον πρώτο τρανσέξουαλ παιδικό χαρακτήρα

i pixar eisagei ton proto transeksoual paidiko xaraktira 02  

Από την πρώτη γραμμή της μάχης του «πολιτισμού»

Η Pixar εισάγει τον πρώτο τρανσέξουαλ παιδικό χαρακτήρα

Είναι ανησυχητικό ότι τόσο πολλοί γονείς δείχνουν πως χάνουν την ικανότητα να διακρίνουν το αληθινά ωφέλιμο για τη ψυχαγωγία των παιδιών τους.

LifeSiteNews

Τετ. 28 Απριλίου 2021

28 Απριλίου 2021 (LifeSiteNews) - Καθώς το κίνημα των ΛΟΑΤ έχει αποκτήσει κάποια πολιτιστική «αποδοχή», οι παραγωγοί που ασχολούνται με τη παιδική ψυχαγωγία ακολουθούν διακριτικά τα ίχνη του, κρατώντας βέβαια διπλωματικά τις ισορροπίες ώστε να ακολουθούν τις τάσεις χωρίς να προωθούν εμφανώς την ατζέντα ή να διακινδυνεύουν πάρα πολύ τη γονεϊκή αντίδραση. Αλλά το ένα μετά το άλλο τα παιδικά κινούμενα σχέδια γίνονται διδακτικά εργαλεία του κινήματος των ΛΟΑΤ. Ο Κλίφορντ το μεγάλο κόκκινο σκυλί, Clifford the Big Red Dog,  έχει δύο μητέρες. Ο Mr. Ratburn ο δάσκαλος του Άρθουρ, Arthur, είναι ομοφυλόφιλος. Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Disney Channel, Owl House, (Το σπίτι της κουκουβάγιας) θα περιλαμβάνει έναν αμφιφυλόφιλο έφηβο που θα κάνει τη μάγισσα.

i pixar eisagei ton proto transeksoual paidiko xaraktira 02


Στη συνέχεια, εμφανίσθηκε το "coming out"  του Μπομπ Σφουγγαράκη, (Sponge Bob Squarepants), o gay χαρακτήρας της Disney στο “Onward”, και η ταινία Out των παιδιών τους, η οποία επικεντρώνεται σε ένα gay ζευγάρι. Η παιδική ζώνη του Netflix, την οποία πολλοί γονείς χρησιμοποιούν για να αποφεύγουν να παρακολουθούν τα παιδιά τους  ακατάλληλο ενήλικο περιεχόμενο, διαθέτει επίσης πολλούς LGBT, χαρακτήρες, ιστορίες και μηνύματα. Υπάρχει μία πολύ αποτελεσματική διείσδυση των ΛΟΑΤ στη βιομηχανία ψυχαγωγίας των παιδιών.

i pixar eisagei ton proto transeksoual paidiko xaraktira 02


Τώρα πρόκειται για τη Pixar Animation Studios, θυγατρική της Walt Disney Company. Διάσημη για το Toy Story της, πρόσφατα έφτασε στα Όσκαρ για την πολύ προβληματική ταινία της Soul (Ψυχή). Ήταν μόνο θέμα χρόνου να ξυπνήσει ο πιο γνωστός παραγωγός παιδικής ψυχαγωγίας της Αμερικής. Προς μεγάλη χαρά των ΛΟΑΤ ακτιβιστών, η Pixar έκανε έκκληση για τον πρώτο της τρανσέξουαλ χαρακτήρα.

Η ομάδα TransMarch δημοσίευσε την παρακάτω ειδοποίηση στο Twitter:

«Η Pixar αναζητά έναν ρόλο νεανικής φωνής για ένα μελλοντικό της έργο κινουμένων σχεδίων.

Ο χαρακτήρας, ο Jess, είναι ένα 14χρονο trans κορίτσι Είναι συμπονετική, αστεία και  πάντα δίπλα σας στην ανάγκη σας.

Ψάχνουμε για ηθοποιούς 12-17 ετών που να είναι:

- Ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς, αστείοι και ενεργητικοί!

- Να νιώθουν άνετα όταν παίζουν μπροστά σε ένα μικρόφωνο!

- Να μπορούν να ερμηνεύσουν αυθεντικά ένα 14χρονο trans κορίτσι.

Εάν γνωρίζετε ένα παιδί που ταιριάζει σε αυτήν την περιγραφή και θέλετε να κάνει ακρόαση για τον ρόλο, ο νόμιμος κηδεμόνας της πρέπει να επικοινωνήσει μέσω του e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

i pixar eisagei ton proto transeksoual paidiko xaraktira 02


Αυτός, όπως σημειώνουν πολλές πηγές ειδήσεων, θα είναι ο πρώτος trans χαρακτήρας της Pixar. Ο χαρακτήρας  θα στοχεύει στο ακροατήριο των παιδιών, προκειμένου να επιβεβαιώσει τις επιλογές όσων νέων εφήβων παρουσιάζουν το φαινόμενο  της δυσφορίας φύλου.

Εάν η Pixar και η Walt Disney γίνουν παιδαγωγοί των παιδιών μας, τότε το κίνημα των τρανσέξουαλ έχει κερδίσει επίσημα. Παρ΄όλη την ικανοποίηση τους, οι ομάδες LGBT σημειώνουν  ότι είναι καιρός η Disney / Pixar να κάνει και ακόμη μεγαλύτερα βήματα. Η εκπροσώπηση δεν θεωρείται ικανοποιητική - η υπερεκπροσώπηση και η κυριαρχία είναι αυτό που επιζητούν.

Είναι ανησυχητικό ότι όλο και περισσότεροι γονείς δείχνουν να έχουν χάσει την ικανότητά τους να διακρίνουν τί είναι κατάλληλο για την ψυχαγωγία των παιδιών τους. Τα πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι πολλοί γονείς παρακολουθούν όλο και περισσότερα θεάματα με σεξουαλικό περιεχόμενο μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η δικαιολογία που δίνεται για αυτή τη συμπεριφορά είναι ότι η ψυχαγωγία δεν είναι απλά σημαντικό αλλά αναγκαίο μέρος της ζωής. Έτσι, η ακύρωση υπηρεσιών livestreaming που φέρνουν τη σεξουαλική, ανήθικη  ή  αντιχριστιανική ψυχαγωγία στο σπίτι αποτελεί μια  "μη επιλογή". Αυτό, για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους είναι μια επιπόλαιη και λανθασμένη άποψη.

Εάν μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ώστε να πιστεύουν ότι η ψυχαγωγία είναι τόσο σημαντική ώστε μπορούμε να καλωσορίζουμε τους κακόβουλους «παραμυθάδες» στα σπίτια μας και ότι οι ηθικοί συμβιβασμοί δεν είναι παρά ένα ασήμαντο τίμημα που δεν πειράζει να το πληρώσουμε  για ένα καλοφτιαγμένο παραμύθι, τότε θα τους έχουμε μάθει καλά ένα  καταστροφικό μάθημα.

Εταιρείες όπως η Disney, η Pixar και άλλες, γνωρίζουν ότι εκτός από τη μουρμούρα που θα ακουστεί από λίγα χριστιανικά  και συντηρητικά site ειδήσεων, οι περισσότεροι άνθρωποι θα συνεχίσουν τη καθημερινότητά τους όπως πριν και οι συνήθειες κατανάλωσης και θέασής τους δεν θα αλλάξουν, αν  οι εταιρίες προχωρήσουν σε μια  «τολμηρή» κίνηση.

i pixar eisagei ton proto transeksoual paidiko xaraktira 02


Με λίγα λόγια οι Χριστιανοί και οι μη Χριστιανοί ακούν όλοι τους ίδιους παραμυθάδες, και τα παιδιά τους παρακολουθούν και εμπνέονται από τους ίδιους ήρωες και τους ίδιους κακούς. Μπορεί να φαίνεται  στην αρχή ότι δεν είναι και μεγάλη υπόθεση να επιτρέψουμε κάποιους μικρούς συμβιβασμούς. Τί αξία μπορεί να έχει ένα κινούμενο σχέδιο στο κάτω κάτω; Αλλά κάποια μέρα σύντομα, θα ανακαλύψουμε ότι θα υπάρξει ένα τίμημα που θα  να πληρώσουμε εφόσον επιτρέψαμε σε αυτούς που εργάζονται ανατρεπτικά για τις χριστιανικές αξίες να έχον άμεση πρόσβαση και να γίνουν παιδαγωγοί  για τα παιδιά μας και μάλιστα με την δική μας γονεϊκή και οικονομική συγκατάθεση.

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.