Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Κατάθεση εναντίον της προώθησης της ομοφυλοφιλίας και του transgenderism στα σχολεία

Μαρτυρία μπροστά στην Επιτροπή Εκπαίδευσης της Γερουσίας της Καλιφόρνιας

Πρώην και μετανοημένη “transgender”καταθέτει εναντίον του νόμου SB48 στην Καλιφόρνια.

Ο νόμος SB 48 είχε την απαίτητηση από όλα τα Δημόσια σχολεία - και όλα τα σχολικά Εγχειρίδια - να παρουσιάζουν με θετικό τρόπο την ομοφυλοφυλία, τη διαφυλική συμπεριφορά- transgenderism , το cross-dressing, και να προβάλλουν ως αξιομίμητα πρόσωπα και γεγονότα της «ομοφυλοφιλικής ιστορίας».

- Κατάθεση μπροστά στην Εκπαιδευτική Επιτροπή της Γερουσίας της πολιτείας της Καλιφόρνιας. 23 Μαρτίου 2011, αναφορικά με το νόμο SB 48 .

- Ο νόμος SB 48 είχε την απαίτηση από όλα τα Δημόσια σχολεία - και όλα τα σχολικά Εγχειρίδια - να παρουσιάζουν με θετικό τρόπο την ομοφυλοφυλία, τη διαφυλική συμπεριφορά- transgenderism , το cross-dressing, και να προβάλλουν ως αξια μίμησης πρόσωπα και γεγονότα της «ομοφυλοφιλικής ιστορίας».

- Μαρτυρία της Σάρα Άλλις Γιάνκ, πρώην και αποκαταστημένης πλέον transgender.

- Άλλοι μάρτυρες από την αντιπολίτευση.

- Γειά σας, λυπούμαι που έχω επιβεβαιώσει από δική μου εμπειρία αυτή την μοναδική άποψη και θα ήθελα να εισακουστώ.

Σας ευχαριστώ κύριοι Γερουσιαστές και ειδικά τον επικεφαλής Γερουσιαστή Άλαν Λέβενθαλ για την ευκαιρία που μου δίνετε να μιλήσω. Είμαι γέννημα-θρέμμα της Καλιφόρνιας, υπερήφανη απόφοιτη του UC Berkeley, και αυτή την στιγμή εργάζομαι στο Λός Άντζελες, στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι απέναντί σας σήμερα είναι διότι πέρασα 19 χρόνια της ζωής μου ζώντας ως άνδρας. Οι πρώτες μου κουβέντες ήταν: Είμαι αγόρι. Άν κάποιος μπορούσε να ισχυρισθεί πως γεννήθηκε έτσι, αυτή ήμουν εγώ. Νόμιζα πως δεν είχα άλλη επιλογή, εκτός από το ή να κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου ή να συνεχίσω να κλείνω ραντεβού με γυναίκες, ως άνδρας παγιδευμένος στο σώμα ενός κοριτσιού.

Είχα τάσεις αυτοκτονίας όχι εξαιτίας κοινωνικών πιέσεων ή έλλειψης κατανόησης ή αποδοχής από τους άλλους, αλλά επειδή εγώ προσωπικά δεν επιθυμούσα να ζώ με αυτό τον τρόπο, γιατί είναι ένας καταστροφικός και οδυνηρός τρόπος ζωής και κανένας δεν μου έδωσε κάποια άλλη επιλογή ή άποψη εκτός από το να είμαι έτσι.

Αυτό με οδήγησε σε απελπισία και κατάθλιψη , νόμιζα πως ποτέ δεν θα μπορούσε να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Έτσι ήταν μέχρι την στιγμή που εμφανίσθηκε ο Θεός στη ζωή μου.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, αυτή τη στιγμή, αποδέχομαι και αγκαλιάζω απόλυτα τον εαυτό μου για αυτό ακριβώς που είμαι. Είμαι γυναίκα. Παντρεύομαι τον αγαπημένο της ζωής μου, έναν άνδρα που ονομάζεται Μάτ, αυτόν τον Σεπτέμβριο. Είναι η πιό χαρούμενη στιγμή που υπήρξε για μένα, για τη ζωή μου,και την ρομαντική μου σχέση και έγινε γιατί επέλεξα με μια συνειδητή επιλογή να εγκαταλείψω το gay lifestyle, να αγαπήσω και να αγκαλιάσω τον αληθινό εαυτό μου ,την ετεροφυλόφιλη γυναίκα, και δεν είμαι μόνο εγώ, υπάρχουν χιλιάδες σαν και εμένα που επέλεξαν να εγκαταλείψουν το gay lifestyle.

Ποτέ δεν αισθάνθηκα διαφορετική επειδή ήμουν Ασιατικής καταγωγής, αλλα το αισθάνθηκα λόγω του σεξουαλικού μου προσανατολισμού.

Ανησυχώ για την ασφάλεια των νέων ανθρώπων που όπως και εγώ στα νεανικά μου χρόνια θα έχουν αυτοκτονικό ιδεασμό, γιατί τους παρουσιάζεται η εξής «αλήθεια», πως ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός και το μπερδεμένο τους φύλο, δεν είναι το ίδιο πράγμα (δηλ. δεν αποτελούν σταθερά χαρακτηριστικά) όπως είναι το χρώμα του δέρματός τους και η εθνικότητα. (τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.)

Πως είναι μιά επιλογή και με την νομική πράξη του αυτοπροσδιορισμού μπορούν να επιλέξουν το οποιοδήποτε είδος lifestyle θα τους κάνει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένους.

Αυτή η άποψη δεν είναι αυτή που θεμελίωσε αυτό το έθνος. Τις αξίες της ζωής, της ελευθερίας και της επιδίωξης της ευτυχίας. Γνωρίζω πέρα από κάθε αμφιβολία πως ακόμη και εάν όλη η κοινωνία, το εκπαιδευτικό σύστημα, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, ο εμπορικός κόσμος, η εκκλησία, οι οικογένειες, ο ιατρικός κόσμος, όλοι άν υποστήριζαν την ομοφυλοφιλία ως ένα υγιή και νόμιμο τρόπο ζωής, εγώ ακόμη θα εξακολουθούσα να θέλω να αυτοκτονήσω, εάν δεν μου έδειχναν και αυτή την επιλογή: να αγκαλιάσω τον πραγματικό γυναικείο εαυτό μου.

Ως ετεροφυλόφιλη γυναίκα που επέλεξε να βαδίσει το δρόμο προς τον μελλοντικό της σύζυγο Μάτ, είμαι ευγνώμων που υπήρχε πραγματική ελευθερία του λόγου στο σχολείο που μεγάλωσα, και έδωσα το μήνυμα πως η αλλαγή είναι εφικτή, πως υπάρχει και ένας άλλος δρόμος από το απλώς να αποδέχεσαι και να λές «εγώ έτσι γεννήθηκα».

Ολοκληρώνοντας, βρίσκομαι τώρα μπροστά σας για να σας ζητήσω να καταψηφίσετε τον SB48 διότι προωθεί την σύγχιση ως πρός το φύλο, τον πειραματισμό, απειλεί την ασφάλεια της νεότητας της Καλιφόρνιας, και εγώ σας βεβαιώνω από την προσωπική μου εμπειρία ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι το ίδιο πράγμα όπως μια εθνική ή φυλετική ομάδα, σας το λέω γιατί είμαι η ζωντανή απόδειξη, πως είναι μιά επιλογή.

Σας ευχαριστώ.

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=Sgj9cbglWK4

 

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.