Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Κορίτσια που κακοποιήθηκαν από τη trans μετάβαση, μοιράζονται τις ιστορίες τους στη νέα ταινία «The Detransition Diaries»

women harmed by transgender surgeries 01 
Φωτογραφία: Η Helena Kerschner μιλώντας στο τρέιλερ  του The Detransition Diaries στο YouTube
 

LifeSiteNews

Από Matt Lamb

Τετάρτη 3 Αυγούστου,

Η νέα ταινία θα αποκαλύψει τις πραγματικές βλάβες  στα άτομα που παίρνουν τρανς φάρμακα ή ακρωτηριάζουν το σώμα τους.

(LifeSiteNews) – Μια νέα ταινία από το «The Center for Bioethics and Culture Network» (CBCN)  έρχεται να τονίσει τις βλάβες που προκαλούνται από τον  ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων, μέσω φαρμάκων και χειρουργικών επεμβάσεων στα άτομα με δυσφορία φύλου. Η ταινία αφηγείται  τις ιστορίες ανθρώπων που έχουν «επανέλθει στο φύλο τους», αφού έζησαν για κάποιο καιρό ως άτομα με σύγχυση φύλου. Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, ενώ η ίδια η ταινία, που ονομάζεται «The Detransition Diaries: Saving Our Sisters», βγαίνει αυτό το φθινόπωρο.

Η ταινία, σύμφωνα με το CBCN, «είναι ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται τις ιστορίες τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ένιωθαν ότι το ψυχικό τραύμα και η δυσφορία τους θα διορθωθούν όταν μεταβούν ιατρικά από γυναίκα σε άνδρα». Στο The Detransition Diaries, σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο στο YouTube, «θα συναντήσετε την Helena, τη Cat και την Grace, οι οποίες προέρχονταν από διαφορετικά υπόβαθρα αλλά έκαναν παρόμοιους αγώνες». Μη θέλοντας να ζήσουν σε αυτόν τον κόσμο ως γυναίκες, όλες άρχισαν την ιατρική μετάβαση παίρνοντας τεστοστερόνη ενώ η μία έφτασε στο σημείο να κάνει και διπλή μαστεκτομή. Όλες άλλαξαν το όνομά τους τα μαλλιά τους, τις αντωνυμίες τους, πιστεύοντας ότι αυτό θα τις βοηθούσε και θα τις απάλλασσε από την πίεση και τις αυτοκτονικές ιδέες τους. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια.

 «Αυτή η ταινία είναι ένας διεισδυτικός έλεγχος και μια ψύχραιμη προσέγγιση στο  τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια της βιομηχανίας του φύλου», έγραψε το CBCN. Η Helena Kerschner άρχισε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης αμέσως μετά τα 18 της, με τη βοήθεια μίας υπαλλήλου της Planned Parenthood. Για εκείνη προσωπικά η διαδικτυακή πίεση από το Tumblr την έκανε να πιστέψει ότι ήταν στην πραγματικότητα άνδρας. «Η ιδεολογία του φύλου είναι πολύ εμφανής εκεί», δήλωσε στη συνέντευξή της.  Υπάρχουν πολλά «κοινωνικά κίνητρα» για να αλλάξετε τις αντωνυμίες σας, να αγκαλιάσετε την ιδεολογία του φύλου ώστε να παραμείνετε σε αυτές τις διαδικτυακές κοινότητες, δηλώνει η Kerschner. «Η ζωή μου έγινε  μια ολοκληρωτική καταστροφή», δηλώνει στο τρέιλερ.

Μια άλλη γυναίκα, η Grace, ομολογεί ότι μετά από την τρανς εγχείρηση το μετάνιωσε αμέσως. Είχε αφαιρέσει και τους δύο μαστούς της το 2017. «Αναμφισβήτητα μετάνιωσα μόλις το έκανα». «Δεν αισθάνομαι καθόλου καλύτερα», λέει η Grace αργότερα στο τρέιλερ. Καθώς πολιτικοί όπως ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μαζί με LGBT ακτιβιστές πιέζουν να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά μπορούν να ακρωτηριάσουν με χημικό και χειρουργικό τρόπο το σώμα τους, οι «μετανιωμένοι της μετάβασης» εξακολουθούν να μοιράζονται με το κοινό τις προσωπικές τους ιστορίες.
 

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

The Center for Bioethics and Culture Network

Το The Detransition Diaries είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ που αφηγείται τις ιστορίες τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες  παραπλανήθηκαν και πίστεψαν ότι οι πληγές και η δυσφορία τους θα διορθωνόταν όταν μεταβούν ιατρικά από γυναίκα σε άνδρα.

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.