Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Οι Ρώσοι νομοθέτες προτείνουν νέο νόμο για προστασία από την «LGBTQ+ προπαγάνδα»

oi rosoi nomothetes proteinoun neo nomo gia prostasia apo tin lgbt propaganda 01  

 LifeSiteNews

Από: Jack Bingham

9 Ιουνίου 2022

ΜΟΣΧΑ (LifeSiteNews) — Οι νομοθέτες πρόσφατα εισήγαγαν νέο νόμο στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας που θα επιβάλλει πρόστιμα σε άτομα και οργανισμούς που προωθούν τις  μή παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις.

«Η οικογένεια, η μητρότητα και η παιδική ηλικία κατά την παραδοσιακή τους έννοια, έχουν ανάγκη την ειδική κρατική προστασία», σύμφωνα με το νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με το Russia Today, το νομοσχέδιο διευκρινίζει ότι «η οικογένεια, η μητρότητα και η παιδική ηλικία με την παραδοσιακή τους σημασία,  όπως εκείνη μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας, είναι οι αξίες που εξασφαλίζουν τη συνεχή εναλλαγή των γενεών, λειτουργούν ως προϋπόθεση για τη διατήρηση και την ανάπτυξη ενός πολυεθνικού λαού και ως εκ τούτου χρειάζονται ειδική κρατική προστασία».

oi rosoi nomothetes proteinoun neo nomo gia prostasia apo tin lgbt propaganda 01


Υπό το πρίσμα αυτής της ανάγκης για «ειδικές κρατικές προστασίες», το νομοσχέδιο θα επιβάλλει πρόστιμα που κυμαίνονται από $660 έως $160.000 USD απέναντι σε όποιον συμβάλλει στη  δημιουργία υλικού που προωθεί ή επιδιώκει να διαμορφώσει «μη παραδοσιακές σεξουαλικές συμπεριφορές, να διαφημίσει την «ελκυστικότητα» των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, τη διαστρεβλωμένη ιδέα της «κοινωνικής ισοδυναμίας των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» και την διασπορά πληροφοριών σχετικά με τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις που έχει ως συνέπεια το ενδιαφέρον για τέτοιες σχέσεις».

Το νομοσχέδιο διευκρινίζει επίσης ότι ενώ το κράτος έχει καθήκον να προστατεύει τις μειονοτικές ομάδες, «ταυτόχρονα, οι απειλές που προκύπτουν από την επιβολή ξένων προτύπων, που παραβιάζουν τον γενικά αποδεκτό τρόπο ζωής στον τομέα της οικογένειας και του γάμου θέτει το ζήτημα της ανάγκης προστασίας της κουλτούρας της πλειοψηφίας, μεταξύ άλλων και με την εισαγωγή πρόσθετων νομικών ρυθμίσεων».

Οι συντάκτες της νομοθεσίας διευκρίνισαν ότι ο νόμος δεν θα στοχεύει στις δημόσιες συζητήσεις για το θέμα, ούτε θα απαγορεύει στους ανθρώπους να έχουν μη παραδοσιακές αξίες.

oi rosoi nomothetes proteinoun neo nomo gia prostasia apo tin lgbt propaganda 01


Το ποσό που θα μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιον εξαρτάται από το μέσο που χρησιμοποιείται για την προώθηση του υλικού και τη φύση του φορέα που προωθεί το υλικό, με τις αυστηρότερες ποινές να επιβάλλονται σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Διαδίκτυο ή βρίσκονται σε θέση εξουσίας εντός της Χώρας.

Σε γενικές γραμμές, μεμονωμένοι πολίτες που παραβιάζουν το νόμο θα τιμωρούνται με πρόστιμο 660 $ έως 8.300 $, ενώ οι κρατικοί υπάλληλοι και τα νομικά πρόσωπα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πολύ σκληρότερα πρόστιμα έως και $ 160.000.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί κυβερνητικά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση της LGBT ιδεολογίας μέσα στο έθνος. Το 2013, η Ρωσία ψήφισε έναν νόμο που προοριζόταν «για τον σκοπό της προστασίας των παιδιών από πληροφορίες που υπερασπίζονται τη άρνηση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών», ο οποίος κατέστησε ποινικό αδίκημα την προώθηση της LGBT ιδεολογίας στα παιδιά.

oi rosoi nomothetes proteinoun neo nomo gia prostasia apo tin lgbt propaganda 01

 
Όπως και το νέο νομοσχέδιο, η ιδέα πίσω από τον νόμο του 2013 ήταν να προστατεύσει τις πα ραδοσιακές ρωσικές αξίες που διαφορετικά θα διαβρωθούν από τον δυτικό φιλελευθερισμό.

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.