Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

«Οικογενειακές» αποφάσεις στο όνομα της αγάπης….

oikogeneiakes apofaseis sto onoma tis agapis 01   

Το άρθρο δημοσιεύεται με αφορμή πρόσφατη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στην οποία διαφημίσθηκαν οι "πολύχρωμες" υποτιθέμενες "οικογένειες" της "νέας εποχής".

Από «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»

Αυτό το καιρό παίρνονται σοβαρές πολιτικές αποφάσεις στο όνομα της αγάπης. Η αγάπη  όμως δεν είναι απλό συναίσθημα. Είναι βίωμα με βάθος και ποιότητα. Συνοδεύεται από την αλήθεια, από σεβασμό, δικαιοσύνη, αυτοθυσία. Δε ζητεί την αυτοδικαίωση. Τώρα στο όνομα της «αγάπης» ομόφυλα άτομα επιθυμούν να θεωρούνται «έγγαμο ζεύγος» και να αναλάβουν παιδιά.

Πώς εκφράζεται η αγάπη προς τα  παιδιά  στη παραδοσιακή οικογένεια από τους ετερόφυλους έγγαμους γονείς τους; Με πολύ πλούσιο και μοναδικό τρόπο! Μπορεί άραγε ένα ομόφυλο ζεύγος στο όνομα της «αγάπης» να προσφέρει και αυτό τέτοια δώρα στα «παιδιά του»;  

Νομίζουμε η απάντηση είναι προφανής.

Η παραδοσιακή οικογένεια δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά

 • Να μεγαλώνουν με τους βιολογικούς γονείς τους!
 • Να έχουν συγχρόνως και Μαμά και Μπαμπά!
 • Να έχουν βιολογικά αδέλφια και να μεγαλώσουν μαζί με αυτά στο ίδιο σπίτι!
 • Να ανατραφούν κοντά στους παππούδες, γιαγιάδες και άλλους συγγενείς εξ αίματος και να αναγνωρίζουν με χαρά όλα τα κοινά στη μορφή και το χαρακτήρα τους!
 • Να βιώσουν τη διαχρονικότητα στην ύπαρξή τους! Έχουν γενεαλογικό δέντρο! Έχουν παρελθόν αλλά και παρόν και μέλλον μέσα στη δική τους οικογένεια!
 • Καθώς έχουν ετερόφυλους γονείς έχουν σίγουρα πρότυπο του φύλου τους!
 • Παίρνουν καθοδήγηση για θέματα που αφορούν το δικό τους φύλο από τον αντίστοιχο γονέα που είχε και αυτός τίς ίδιες αναζητήσεις!
 • Μαθαίνουν να αλληλοεπιδρούν με το άλλο φύλο μέσω του ετερόφυλου γονέα! Λαμβάνουν ιδιαίτερου τύπου αγωγή από τον κάθε γονέα!
 • Ο ετερόφυλος γονέας δημιουργεί πρότυπο για τον/την μελλοντική τους σύζυγο!
 • Αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα των δύο φύλων στο γάμο καθώς και τις διαφορές των φύλων στην διαχείριση των οικογενειακών θεμάτων.
 • Γίνεται προοδευτικά εμφανής η χρήση του ανθρωπίνου σώματος στο γάμο σύμφωνα με τις βιολογικές του προδιαγραφές. Ο τρόπος που εκφράζεται η γυναικεία και η ανδρική φύση των γονέων βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν πώς εναρμονίζεται η βιολογική ταυτότητα με τη σεξουαλικότητα και τη ταυτότητα φύλου! Αυτό λειτουργεί και ως παράδειγμα για τα ίδια.
 • Οι γονείς στον παραδοσιακό χριστιανικό γάμο εμπιστεύονται τον εαυτό τους στο Θεό. Παντρεύονται στην εκκλησία, βαπτίζουν τα παιδιά τους και αναθέτουν τα της οικογενείας τους σε Εκείνον! Τα παιδιά λαμβάνουν την σωστότερη ανατροφή. Ζουν αγωνιστικά στο κόσμο, αλλά θεωρούν αληθινή πατρίδα τους τον Ουρανό!
 • Τα παιδιά στον ετερόφυλο γάμο δεν θα λυπηθούν ποτέ γιατί στερήθηκαν από επιλογή των «γονέων τους» τη ζεστασιά της μητέρας, το δυναμισμό του πατέρα, τα βιολογικά αδέλφια, δεν θα σκεφτούν πως δημιουργήθηκαν σε ένα εργαστήριο από δότες γενετικού υλικού, πως πιθανότατα έχουν αδέλφια κατεψυγμένα σε ένα εργαστήριο, πως ο αληθινός γονέας τους είναι κάπου μακριά, πως τα κυοφόρησε μια πληρωμένη γυναίκα, πως οι «γονείς» τους επέλεξαν με τη βιωτή και τη ζωή τους να είναι μακριά από το Θεό και την εκκλησία…

Θα θεωρούν την ύπαρξή τους πολύτιμο δώρο του Θεού στην αγαπημένη κοινή πορεία δύο ξεχωριστών ανθρώπων, της μητέρας τους και του πατέρα τους!

 

oikogeneiakes apofaseis sto onoma tis agapis 01

Η αφίσα της πρόσφατης εκδήλωσης του Δήμου Αθηναίων στην οποία διαφημίσθηκαν οι "πολύχρωμες" υποτιθέμενες "οικογένειες" της "νέας εποχής".

 

 

Ετικέτες: Αξίες του Γάμου και της Οικογένειας, Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.