Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

«Πρόκειται για Κοινωνική Μηχανική»

transgender figures 01  

Το Ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Gallup διαπιστώνει τεράστια αύξηση στους ενήλικες νέους Αμερικανούς που αυτοπροσδιορίζονται ως ΛΟΑΤΚΙ.

Το 15,9% της γενιάς Z (γεννήθηκε από το 1997-2002) και το 9,1% των millennials (που γεννήθηκαν από το 1981-1996), αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT (ΛΟΑΤΚΙ).

Παρ. 26 Φεβρουαρίου 2021

LifeSite, News

Σχόλιο «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»: Αυτά είναι τα διαχρονικά αποτελέσματα της «αγωγής» των παιδιών από τα Social Media, τα ΜΜΕ και τη «Σχολική Σεξ. Διαπαιδαγώγηση» σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη από την οικογένεια. Μας προβληματίζουν, εφόσον έχουμε πάρει την ίδια κατηφόρα και στην Ελλάδα, και ανησυχούμε εξαιρετικά για τις συνέπειες αυτής της πλήρους σύγχυσης της προσωπικότητας των νέων πάνω στο γάμο και την οικογένεια. Όπως διαπιστώνει ένας από τους ερμηνευτές των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης:  «Δεν πρόκειται για κάποιες «φυσικές αλλαγές», (1) ούτε οφείλεται σε πιο ακριβή παράθεση των αριθμητικών μεγεθών, αλλά μάλλον στην «πολιτιστική καθοδήγηση» στην οποία υποβάλλονται  τα παιδιά από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης και τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.»

__________________

26 Φεβρουαρίου 2021 (LifeSiteNews) - Το ποσοστό των ενηλίκων Αμερικανών που αυτοπροσδιορίζονται ως ΛΟΑΤΚΙ έχει αυξηθεί αγγίζοντας το 5,6%, με τη αύξηση να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους νέους, σύμφωνα με έρευνα του Gallup που κυκλοφόρησε προ ημερών.

Ο γενικός αριθμός 5,6% αποτελεί αύξηση σε σχέση με το εύρημα του Gallup  του 2017 που ήταν 4,5%, λέει η έκθεση, η οποία βασίστηκε σε περισσότερες από 15.000 συνεντεύξεις. Οι πιο δραματικοί αριθμοί  LGBT αυτοπροσδιορισμού προέρχονται από  τους νέους: το 15,9% της γενιάς Z (γεννήθηκε από το 1997-2002) και το 9,1% των millennials (γεννήθηκαν από το 1981-1996). Αντίθετα, μόλις το 3,8% της γενιάς X (γεννήθηκε από το 1965-1980) και το 2% των baby boomers (που γεννήθηκαν από το 1946-1964) και το 1,3% αυτών που γεννήθηκαν πριν από το 1946 αναγνωρίζονται ως LGBT.

Περισσότεροι από το 50%  των ενηλίκων ΛΟΑΤΚΙ  αυτοχαρακτηρίζονται ως αμφιφυλόφιλοι, το 25% χαρακτηρίζεται ως ομοφυλόφιλοι,  σχεδόν 12% ως λεσβίες και λίγο πάνω από 11%  ως τρανσέξουαλ.

Ο ειδικός στο θέμα Matt Walsh, αποδίδει τους παραπάνω αριθμούς όχι σε κάποιες φυσικές αλλαγές, ούτε στην πιο ακριβή παράθεση των μεγεθών, αλλά μάλλον στην «πολιτιστική καθοδήγηση» στην οποία υποβάλλονται από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η θεωρία του Walsh βρίσκεται σε εναρμόνιση με την έρευνα σχετικά με το φαινόμενο της ταχείας εμφάνισης δυσφορίας φύλου (ROGD), ενός όρου που επινοήθηκε το 2018 από τη συμπεριφορική επιστήμονα του Πανεπιστημίου Brown, Lisa Littman.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Littman και δημοσιεύθηκε εκείνο το έτος στο περιοδικό PLOS One, της Public Library of Science, το 87% των εφήβων που αξιολογήθηκαν (μέσω ερωτηματολογίων που δόθηκαν σε 256 γονείς) ήταν μέλη μιας "φιλικής ομάδας" που περιλάμβανε και άλλους έφηβους με σύγχυση φύλου και η οποία είχε κάποιο βαθμό «κοινωνικής επιρροής» σε θέματα φύλου πάνω στα παιδιά,  ενώ το 63% των εφήβων είχε διαγνωστεί με τουλάχιστον μία διαταραχή ψυχικής υγείας ή κάποια νευροαναπτυξιακή διαταραχή πριν αποφασίσει ότι "ήταν διαφορετικό φύλο".

1. https://www.nature.com/articles/d41586-019-02585-6

 

Πηγή: lifesitenews.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.