Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Συγκρουόμενα συναισθήματα

sygkrouomena synaisthimata 01


A
nonymousus.org

Ανώνυμη μαρτυρία, 5 Δεκεμβρίου 2019

Ένα κορίτσι από δωρεά σπέρματος λαχταρά τον πατέρα της…

τα αδέλφια…Μακάρι να το καταλάβαινε και η μητέρα…

Δεν είμαι πολύ καλή στο γράψιμο και δεν γράφω στη μητρική μου  γλώσσα, οπότε η μαρτυρία μου θα είναι σύντομη. Είμαι κόρη μιας ανύπαντρης μητέρας που επέλεξε να αποκτήσει παιδί μέσω δωρεάς σπέρματος. Το γνώριζα  αυτό από τότε που ήμουν μικρό παιδί και όταν ήμουν μικρότερη δεν με ενοχλούσε και πολύ, δεν αισθάνεσαι να σου λείπει αυτό που δεν είχες ποτέ, σωστά;

Τώρα  όμως  είμαι 19 και αυτό έχει αλλάξει λίγο. Δεν θέλω πατέρα, δεν έχω πρακτική ανάγκη τον πατέρα, αλλά θέλω ένα πρόσωπο, ένα όνομα, οτιδήποτε… δεν ξέρω τίποτα. Προσπάθησα να μιλήσω με τη μητέρα μου για αυτό, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το αναφέρω, αποφεύγει το θέμα ή τρελαίνεται. Αλλά, θέλω πραγματικά να μάθω, αν όχι για τον πατέρα, ίσως για τα πιθανά ετεροθαλή μου αδέλφια.

Αισθάνομαι  συγχρόνως τόσο αχάριστη. Η μητέρα μου έχει κάνει τα πάντα για να μην χρειάζομαι έναν πατέρα και  εγώ αισθάνομαι ότι περιφρονώ τις προσπάθειές της θέλοντας να έχω κάποιες πληροφορίες. Οι φίλοι μου θα με βοηθήσουν να ψάξω για πληροφορίες, αλλά δεν έχω καν ιδέα από πού να ξεκινήσω αφού η μητέρα μου δεν θα μου πει τίποτα απολύτως  για το θέμα.

Δεν ξέρω καν γιατί θέλω να ξέρω, απλά νιώθω την ανάγκη να ξέρω, αλλά δεν θέλω η μητέρα μου να πιστέψει ότι δεν είναι αρκετή, γιατί είναι η καλύτερη μητέρα στον κόσμο και είμαι τόσο ευγνώμων σε εκείνη που με έφερε στον κόσμο. Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω την αναζήτηση…

 

Πηγή: anonymousus.org

 

Ετικέτες: Ατεκνία και Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Ψυχολογικές Διαταραχές

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.