Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

LEGO - Τα τουβλάκια της προπαγάνδας

ta touvlakia tis propagandas 04 

Η Lego αναλαμβάνει κατήχηση για το φύλο στα παιδιά.

Από Family Research Council

23 Μαΐου 2021

Η Lego,  είναι η τελευταία εταιρεία που εκδήλωσε επιθυμία για "coming out",  και μόλις κυκλοφόρησε μια ομάδα από τις γνωστές φιγούρες της στα "LGBTQIA +" χρώματα του ουράνιου τόξου. "Ο καθένας τους είναι τρομερός!" έγραψε στο tweeter η εμβληματική εταιρεία παιχνιδιών, αναρτώντας μια φωτογραφία της συσκευασίας διακοσμημένης και αυτής στο φάσμα των χρωμάτων της τρανσέξουαλ σημαίας. Και αν ανέκαθεν θέλατε τα παιδιά σας να αποκτήσουν πρώιμη εκπαίδευση για τη παρενδυσία,  (cross-dressing), ο δημιουργός τους  Matthew Ashton λέει ότι είστε πολύ τυχεροί. Αν και οι χαρακτήρες υποτίθεται ότι είναι αντισυμβατικοί, η μοβ φιγούρα εννοείται ότι είναι "ένα σαφές κλείσιμο του ματιού σε όλες τις υπέροχες βασίλισσες τύπου drag queen εκεί έξω..."

Φυσικά, η Lego δεν είναι η πρώτη εταιρεία παιχνιδιών που αγκαλιάζει τη ριζοσπαστική πολιτική. Οι κούκλες Barbie και American Girl το προσπάθησαν και αυτές  (μέσα σε πολύ έντονες διαμαρτυρίες). Το ίδιο έκανε και ο κ. Potato Head  από το Toy Story - για περίπου 12 ώρες. Η διαμαρτυρία για τον παιγνιδένιο κόνδυλο πατάτας ήταν τόσο κατακλυσμιαία που η  Hasbro αναγκάστηκε να αναστρέψει τη πορεία της σε χρόνο ρεκόρ.

ta touvlakia tis propagandas 04


Εάν η  Lego θέλει να προχωρήσει στον ίδιο αμφιλεγόμενο δρόμο, θα μάθει αρκετά γρήγορα ότι οι γονείς δεν ενδιαφέρονται για τα τουβλάκια της κατήχησής της.
Οι περισσότεροι σύγχρονοι καταναλωτές είναι ξύπνιοι και δεν πρόκειται να αφήσουν τη ριζοσπαστική απόφαση της Lego να καταστρέψει τη παράδοση ενός παιχνιδιού που αγαπούσαν και εκείνοι ως παιδιά.

Προς το παρόν, ο Jared Bridges του FRC προειδοποιεί, "Οι γονείς θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία εταιρεία παιχνιδιών (ή σχολείο, ή εταιρεία πολυμέσων ή βάλτε ό,τι εσείς οι γονείς κρίνετε....) να γίνει η πηγή για το ποια είναι η αλήθεια στον κόσμο. Και οι μπαμπάδες και οι μαμάδες πρέπει να γνωρίζουν ότι καμία περιοχή του κόσμου - ούτε βέβαια ένας διάδρομος  παιχνιδιών - δεν είναι απρόσβλητη από τις από παλιά γνωστές μεθόδους  εξαπάτησης." Το λυπηρό μέρος για την εκστρατεία της Lego είναι ότι όλοι μας ΕΙΜΑΣΤΕ πράγματι  φοβεροί. Αλλά είμαστε φοβεροί γιατί έχουμε δημιουργηθεί ως εικόνες του Θεού και είμαστε με  μοναδικό τρόπο άντρες και γυναίκες - μια αλήθεια που είναι αμετάβλητη και ξεκινά από το DNA μας.

ta touvlakia tis propagandas 04


Εάν η “Lego θέλει να γυρίσει την πλάτη σε χιλιάδες χρόνια επιστήμης, ηθικής, κοινού νου και στη κοινή γνώμη, αυτή μπορεί να είναι η επιλογή τους. Αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι θα υπάρξει ένα τίμημα για τον εξτρεμισμό της. Μπορείτε να επικοινωνήστε με τη Lego στο Twitter @LEGO_Group ή να στείλετε ένα  e-mail  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα  τους και να εκφράστε με σεβασμό τις ανησυχίες σας σχετικά με τις κατάφωρες προσπάθειές τους να χτίσουν με τα τούβλα τους ακόμη περισσότερους εξτρεμιστές”.

 

Πηγή: instagram.com

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.