Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Οι κίνδυνοι της Διεμφυλικής Ιδεολογίας

 
Συγχαρητήρια είναι αγόρι! Ή Συγχαρητήρια είναι κορίτσι! Ως παιδίατρος για κοντά είκοσι χρόνια αυτός είναι ο τρόπος που ξεκίνησαν πολλές από τος σχέσεις με τους ασθενείς μου. Τα σώματά μας δηλώνουν το φύλο μας. Το βιολογικό μας φύλο δεν μας έχει ανατεθεί. Το φύλο καθορίζεται κατά την σύλληψη από το το DNA μας. Και έχει σφραγισθεί σε κάθε κύτταρο του σώματός μας. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι δυαδική. Είτε έχεις το χρωμόσωμα Υ και αναπτύσσεσαι σε άρρεν είτε δεν το έχεις και αναπτύσσεσαι σε θήλυ. Υπάρχουν τουλάχιστον 6.500 γενετικές διαφορές ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες. Οι ορμόνες και το χειρουργείο δεν έχουν τη δυνατότητα να τις αλλάξουν και ούτε και το κάνουν.

Κοίτα, μια ταυτότητα δεν είναι βιολογική είναι ψυχολογική. Η ταυτότητα έχει να κάνει με τη σκέψη και τα αισθήματα. Οι σκέψεις και τα αισθήματα δεν είναι βιολογικά καλωδιωμένα. Οι σκέψεις και τα αισθήματά μας μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστά ή αντικειμενικά λάθος.

Για παράδειγμα αν μπω μέσα στο γραφείο μου σήμερα και πω: “Γειά σας, είμαι η Μάργκαρετ Θάτσερ”, ο γιατρός μου θα πει πως έχω ψευδαισθήσεις και θα μου δώσει αντιψυχωσική αγωγή.

Όμως, αν μπω μέσα και πω “Είμαι άνδρας”, αυτός θα μπορούσε να μου πει: “Συγχαρητήρια είσαι διεμφυλική”. Αν του έλεγα: “Θέλω να αυτοκτονήσω, είμαι μια ανάπηρη παγιδευμένη μέσα στο σώμα μου, σε παρακαλώ κόψε μου με ένα χειρουργείο το πόδι”, τότε θα έμπαινε για μένα η διάγνωση της “διαταραχής αντίληψης της ακεραιότητας’ του σώματός μου. Αλλά αν πάω στον ίδιο γιατρό και του πω: “Είμαι άνδρας. Βάλε με στο πρόγραμμα για μια διπλή μαστεκτομή”, ο γιατρός θα το κάνει.

Βλέπεται σύμφωνα με τις περισσότερες κλασσικές ιατρικές εταιρίες, αν θέλεις να αποκόψεις ένα υγιές μέλος είσαι ψυχικά άρρωστος. Αλλά αν θέλεις να αποκόψεις τους υγιής μαστούς ή το πέος είσαι διεμφυλικός. Ας το ξεκαθαρίσουμε Κανένας δεν γεννιέται διεμφυλικός.

Εάν η ταυτότητα φύλου ήταν προεγγεγραμμένη στον εγκέφαλο πριν τη γέννηση, τα μονοωογενή δίδυμα θα είχαν την ίδια ταυτότητα φύλου. Αλλά δεν την έχουν.

Είχα ένα μικρό αγόρι, έναν μικρό ασθενή τον οποίο θα ονομάσουμε Άντυ. Μεταξύ των ηλικιών 3 και 5 κατ’ εξακολούθηση έπαιζε με κορίτσια και κοριτσίστικα παιγνίδια, άρχισε μάλιστα να λέει πως είναι κορίτσι. Παρέπεμψα τους γονείς και τον Άντυ σε ένα θεραπευτή. Κάποιες φορές η ψυχική νόσος ενός γονέα ή η κακοποίηση του παιδιού είναι αιτιολογικοί παράγοντες. Αλλά πιο συχνά, το παιδί έχει παρερμηνεύσει τα δυναμικά της οικογένειας και έχει ενστερνισθεί μία λανθασμένη πεποίθηση. Στο μέσον μιας από τις θεραπείες ο Αντυ έβαλε στο πάτωμα το παιγνίδι- φορτηγό, κράτησε τη Barbie και είπε, “Μαμά και μπαμπά δεν με αγαπάτε όταν είμαι αγόρι”.

Αυτό που κατάλαβε ο ψυχοθεραπευτής είναι ότι όταν ο Άντυ ήταν 3 ετών, γεννήθηκε η αδελφή του που ήταν κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Αυτή απαιτούσε πολύ περισσότερη φροντίδα και προσοχή από τους γονείς του. Ο Άντυ το παρερμήνευσε αυτό ως εξής: “Η μαμά και ο μπαμπάς αγαπούν τα κορίτσια, εάν θέλω να με ξαναγαπήσουν πρέπει να είμαι κορίτσι.” Με θεραπεία πάνω στην οικογένεια ο Άντυ βελτιώθηκε.

Στις μέρες μας στους γονείς του Άντυ θα ειπωθεί κάτι εντελώς διαφορετικό. Σήμερα θα ακούσουν: “Αυτό είναι στην πραγματικότητα ο Άντυ, πρέπει να αλλάξετε το όνομά του, να του εξασφαλίσετε πως όλοι θα του συμπεριφέρονται σαν κορίτσι, ή αλλιώς θα αυτοκτονήσει”. Καθώς μάλιστα ο Άντυ θα προσέγγιζε την εφηβεία, οι ειδικοί θα του έδιναν φάρμακα να την εμποδίσουν να εκδηλωθεί, και έτσι αυτός θα συνέχιζε να υποδύεται το κορίτσι.

Οι ειδικοί μας καθησυχάζουν: ”δεν έχει σημασία το ότι ποτέ δεν έχουν δοκιμαστεί οι αναστολείς εφηβείας σε βιολογικά φυσιολογικά παιδιά, δεν έχει σημασία ότι όταν χρησιμοποιούνται αναστολείς εφηβείας για να θεραπεύσουν τον καρκίνο του προστάτη στους άνδρες και γυναικολογικά προβλήματα στις γυναίκες, προκαλούν διαταραχές μνήμης. Δεν χρειαζόμαστε έλεγχο. Όχι, πρέπει να αναστείλουμε την σωματική του ανάπτυξη τώρα ή αλλιώς κινδυνεύει να αυτοκτονήσει”. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αντίθετα όταν αυτά τα παιδιά υποστηριχθούν στο βιολογικό τους φύλο κατά την περίοδο της φυσικής εφηβεία τους, η μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών με σύγχυση ως προς το φύλο τους, βελτιώνονται.

Ναι, ευνουχίζουμε με χημικό τρόπο τα παιδιά με σύγχυση φύλου χρησιμοποιώντας αναστολείς εφηβείας. Κατόπιν αποστειρώνουμε (ορμονικά) και δια βίου πολλά από αυτά προσθέτοντας ορμόνες του άλλου φύλου. Οι ορμόνες του άλλου φύλου είναι οιστρογόνα και τεστοστερόνη. Αυτές εκθέτουν τα νεαρά παιδιά στο κίνδυνο της καρδιοπάθειας, των εγκεφαλικών, του διαβήτη, διαφόρων καρκίνων και ακόμη σε συναισθηματικού τύπου προβλήματα τα οποία οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι τα προλαμβάνουν.

Οδηγός για ναυτιλομένους: Εάν ένα κορίτσι που επιμένει πως είναι άνδρας έχει λάβει τεστοστερόνη σε καθημερινή βάση για ένα έτος, έχει κάνει στα 16 της αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή...Τώρα προσέξτε, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής πρόσφατα έλαβε θέση με ένα ανακοινωθέν το οποίο παροτρύνει τους παιδιάτρους να είναι προσεκτικοί απέναντι στους εφήβους που επιθυμούν να κάνουν τατουάζ, γιατί τα τατουάζ είναι στη πράξη μόνιμα και δημιουργούν ουλές. Αλλά η ίδια ΑΑΠ είναι 110% σίγουρη στο να ενθαρρύνει 16χρονα κορίτσια να κάνουν διπλή μαστεκτομή, ακόμη και χωρίς την γονεϊκή συγκατάθεση, εφόσον το κορίτσι επιμένει πως είναι άνδρας, και παίρνει τεστοστερόνη καθημερινά για ένα χρόνο.

Ας το καταστήσουμε σαφές. Το να δασκαλέψουμε όλα τα παιδιά από το προνήπιο ακόμη και κατόπιν, με το ψέμα πως υπάρχει πιθανότητα να είναι παγιδευμένα μέσα στο λάθος σώμα, διασπά το βασικό θεμέλιο στην αίσθηση πραγματικότητας ενός παιδιού.

Εάν ένα παιδί δεν μπορεί να εμπιστευτεί την πραγματικότητα του ίδιου του σώματός του, ποιόν ή τί θα μπορέσει να εμπιστευτεί; Η διεμφυλική ιδεολογία στα σχολεία είναι ψυχολογική κακοποίηση η οποία συχνά οδηγεί σε φαρμακευτικό ευνουχισμό, στείρωση, και χειρουργικό ακρωτηριασμό.

Εάν δεν είναι αυτό κακοποίηση παιδιού, κυρίες και κύριοι, τί είναι;

 

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=9-NQhDfloaM

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.