Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

Τρανς ναυάγια (TRANS WRECK - Trailer)

Από Frank X. Panico

27 Αυγ 2022

TRANS WRECK (Σύνοψη της ταινίας από τους Frank X. Panico και Michael Ross)

Το ντοκιμαντέρ TRANS WRECK (Τρανς ναυάγια), ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα ηθικών και επιστημονικών απόψεων και διατυπώνει ξεκάθαρα με ένα συμπονετικό αλλά και ειλικρινή τρόπο τη συχνά ανεπανόρθωτη ζημία που προκαλείται από το κίνημα των διαφυλικών. Η ταινία είναι τολμηρή και θαρραλέα και δε διστάζει να προσεγγίσει ένα θέμα που οι περισσότεροι ιατροί αλλά και θρησκευόμενοι άνθρωποι διστάζουν να αγγίξουν. Πρόκειται για μία υποδειγματική, υψηλών προδιαγραφών ταινία-ντοκιμαντέρ που επιβεβαιώνει τις τρομακτικές συνέπειες που έχει η επιρροή των γονέων, των σχολείων και των επαγγελματιών υγείας όταν προωθούν την «διαφυλικότητα» στις κοινότητές τους και στους πιο ευάλωτους στη κοινωνία μας, στα παιδιά μας.

Το TRANS WRECK αποκαλύπτει πώς τα άτομα που δηλώνουν την επιθυμία να αλλάξουν το φύλο τους, τις περισσότερες φορές ξεκινούν αυτό το ταξίδι ως αποτέλεσμα ενός τραύματος του παρελθόντος. Σκοτεινά ψυχολογικά στοιχεία όπως η παιδική σεξουαλική κακοποίηση, η πορνογραφία, τα διαλυμένα σπίτια και οι ψυχικές ασθένειες, αλλά και αριστερόστροφα σχολικά συστήματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καθοδηγούνται από την υπεύθυνη ιδεολογική ατζέντα, είναι όλοι παράγοντες που στηρίζουν αυτό το ύπουλο κίνημα.

Είναι σίγουρο πως μια κίνηση που ενθαρρύνει τα άτομα να αποκόψουν τα μέρη του σώματός τους μέσω μιας μη αναστρέψιμης χειρουργικής επέμβασης και να λάβουν φάρμακα που αλλάζουν όλη τους τη ζωή, δεν μπορεί να αποδειχθεί καλή. Η ταινία εξηγεί πώς η ιατρική βιομηχανία, μαζί με τη Big Pharma, κερδίζει δισεκατομμύρια από τα θύματα αυτής της καταχρηστικής πρακτικής. Επειδή οι άνθρωποι είναι δεσμευμένοι σε αυτά τα φάρμακα για μια ζωή, οι γιατροί και οι παρασκευαστές φαρμάκων έχουν μια σταθερή και ατελείωτη ροή εισοδήματος.

Στο TRANS WRECK συμμετέχουν:

Η ABIGAIL MARTINEZ, μια γυναίκα της οποίας ο εφιάλτης άρχισε όταν έχασε την κόρη της από την επέμβαση του Τμήματος Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών.

Ο WALT HEYER, ειδικός στο θέμα της πρακτικής και της θεωρίας των τρανς και κάποιος που έζησε για 30 χρόνια ως γυναίκα πριν επιστρέψει στο ανδρικό του φύλο.

Ο JEFF YOUNGER, ένας άνδρας που παλεύει να εμποδίσει την πρώην γυναίκα του να υποβάλει σε μετάβαση φύλου το δεκάχρονο γιό του

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ RAFALSKI που διαμένει στη περιοχή Loudoun VA, περιοχή που λειτουργεί σαν αλεξικέραυνο τραβώντας τις διαμάχες στην Αμερική.

Η CATALINA STUBBE, Miss Columbia και εκπρόσωπος του Moms for Liberty.

Ο εκπρόσωπος της Πολιτείας STEVE TOTH και ο γερουσιαστής DICK BLACK.

Παρουσιάζονται επίσης η DR.CAROL SWAIN, BRANDON SHOWALTER και ο DR. ROBERT JEFFRESS.

Από το πρώτο καρέ έως το τελευταίο, το TRANS WRECK κρατά τη προσοχή του κοινού με την ενδιαφέρουσα θεματολογία του και τις πυκνές μαρτυρίες. Αυτό το άκρως συγκινητικό κινηματογραφικό αριστούργημα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να το δουν οι Χριστιανοί, οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου αλλά και όποιος νοιάζεται αρκετά να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που απειλούν τα παιδιά μας. Ο κόσμος τώρα πια έχει ενημερωθεί. Η τρανς ιδεολογία δεν είναι συμπόνια. Ούτε είναι επιστήμη. Το κίνημα των τρανς αποβαίνει για τους ανθρώπους που παγιδεύονται σε αυτό ένα μελλοντικό ναυάγιο. Έχετε συνειδητοποιήσει την ανάγκη να μην παρασυρθούν τα παιδιά προς ένα Trans Wreck;

Frank X. Panico

Xs in the Sky Films

www.xsintheskyfilms.com

 

 

Ετικέτες: Γενετήσιος Προσανατολισμός - Ταυτότητα Φύλου, Βιντεοθήκη

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.