Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης

ή απλής επικοινωνίας

θα μας βρείτε

στο: 

info@mumdadandkids.gr

 


 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ τη δήλωση ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και της ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

abortion kills our children 01


Υπογράψτε:

https://www.citizengo.org/en-af/fm/175450-sign-declaration-life-and-family-made-icpd-25-side-events

ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,

Ενάντια στις αποφάσεις της παγκόσμιας διάσκεψης του Ναϊρόμπι, Κένυα, για την αναθεώρηση του ICPD+25.

Ναϊρόμπι, Κένυα, 14 Νοεμβρίου 2019.Προς όλα τα Κράτη μέλη του ΟΗΕ:


Εκφράζοντας την ανησυχία μας για το γεγονός ότι:

Το πρόσφατο συνέδριο πού διεξήχθη στο Ναϊρόμπι της Κένυας, για την αναθεώρηση των οδηγιών του UNPFA («The United Nations Population Fund» – Ταμείο του ΟΗΕ για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό), οδηγιών που φέρουν την επωνυμία ICPD+25 (International Conference on Population and Development), δηλώνουμε πως για τη δημιουργία των θέσεων του ICPD + 25, αποκλείστηκαν οι φωνές και οι  θέσεις υπέρ της ζωής και της Οικογένειας.

Και επειδή τα συμπεράσματα  του ICPD+ 25 δεν αντιπροσωπεύουν  τους ανθρώπους  ανά τον κόσμο, που τάσσονται υπέρ της ζωής και της οικογένειας,

και επιπλέον,
ανησυχώντας σοβαρά για την εμμονή του συνεδρίου και των συμπερασμάτων του ICPD+ 25 σε αμφιλεγόμενα θέματα, που δεν εντάσσονταν στο αρχικό έγγραφο της ICPD. Συγκεκριμένα την εμμονή στο θέμα των  Σεξουαλικών Δικαιωμάτων, τη Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία («Sexual and Reproductive Health and Rights» – SRHR). Πρόκεται για μιά γνωστή σημαία για την προώθηση των Αμβλώσεων, των Ριζοσπαστικών Σεξουαλικών δικαιωμάτων και της Ολοκληρωμένης Σεξουαλικής Εκπαίδευσης (CSE), η οποία σεξουαλικοποιεί τα παιδιά από την πρώιμη παιδική τους ηλικία και υπονομεύει την οικογένεια,


Γιά όλους τους ανωτέρω λόγους:

Υπογράφω και εγκρίνω τη Διακήρυξη υπέρ της Ζωής και της Οικογένειας του Ναϊρόμπι, η οποία προωθήθηκε από τις φιλοοικογενειακές και υπέρ της Zωής συνεδριακές δραστηριότητες που διεξήχθησαν επίσης στο Ναϊρόμπι της Κένυας, στις 14 Νοεμβρίου 2019, παράλληλα  με τις υπονομευτικές εκδηλώσεις της ICPD +25.

Με εκτίμηση:

Ονοματεπώνυμο Υπογράφοντος

https://www.citizengo.org/en-af/fm/175450-sign-declaration-life-and-family-made-icpd-25-side-events

 

Σχόλιο Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά: Το παρόν αίτημα  προς τους υπευθύνους των Ηνωμένων Εθνών,  προωθείται από ένα σύνολο Φορέων, που υποστηρίζουν ένα κόσμο στον οποίο όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή, οι πολιτισμικές, ηθικές και θρησκευτικές αξίες κάθε λαού  αναγνωρίζονται, η παραδοσιακή Οικογένεια προστατεύεται ως θεμελιώδης μονάδα της κοινωνίας, οι ευθύνες και τα δικαιώματα των γονέων στην ανατροφή των παιδιών τους είναι αυτονόητα και προστατεύονται. Τα κορίτσια έχουν την ίδια αξία με τα αγόρια, η μητρότητα περιβάλλεται από σεβασμό και προστασία, ενώ η άμβλωση θεωρείται απαράδεκτη τακτική.

 

 

Ετικέτες: Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, Εκτρώσεις

Εκτύπωση

Σχετικά με μας

Μια συλλογική προσπάθεια για την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας. Μια παρότρυνση προς όλους να αξιοποιηθούν τα χαρίσματα του κάθε μέλους της, όπως αρμόζει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση και στα βιώματα της Πατρίδας μας.